transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-12-2019

Bicicleta noua sau sh?

Bicicleta noua sau sh?

Avantajele oferite de catre utilizarea unei biciclete fac ca aceasta sa fie preferata de un numar din ce in ce mai mare de persoane. Foarte multi prefera sa isi lase masinile in garaje si sa circule cu bicicleta. Principalele avantaje oferite de catre utilizarea unei biciclete sunt urmatoarele:

Deplasarea cu o bicicleta se realizeaza mult mai repede decat cu un autovehicul, asta in cazul in care este un oras aglomerat. Avand in vedere ca traficul dintr-un numar din ce in ce mai mare devine aglomerat este lesne de inteles de ce vedem din ce in ce mai multi oameni pedaland.

Detinerea unei biciclete nu presupune un cost mare. Cred ca multi dintre noi s-au saturat de taxele care trebuie platite pentru detinerea unei masini sau de banii care trebuie platiti pentru efectuarea unei revizii tehnice. Detinerea unei biciclete nu necesita plata vre-o unei taxr si nici plata pentru efectuarea unei revizii tehnice.

Ofera foarte multe avantaje din punct de vedere medical.

Posibilitatea de a putea participa la diverse competitii sportive.Posibilitatea de a putea explora ciclismul montan sau diverse acrobatii.

Avand in vedere avantajele oferite de catre detinerea unei biciclete este clar ca numarul celor care detin un astfel de mijloc de transport ar trebui sa creasca. La fel ca in cazul oricarui alt obiect si, atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei biciclete exista posibilitatea de a o achizitiona noua sau second hand? Care varianta este mai buna? Din punctul meu de vedere raspunsul este foarte clar: bicicleta noua.

De ce sa achizitionezi o bicicleta noua?

Motivele pentru care recomand achizitionarea unei biciclete noi sunt multiple, cateva dintre cele mai importante fiind:

Starea de functionare dar si starea estetica a bicicletei. Starea de functionare conteaza cel mai mult, mai ales in cazul in care se doreste achizitionarea unei biciclete MTB. Acest tip de bicicleta este supus unei presiuni foarte mari motiv pentru care este necesar ca starea de functionare sa fie cea mai buna. Acest lucru este greu de obtinut in cazul in care se opteaza pentru achizitionarea unei biciclete mountain bike second hand. Pentru a nu-ti pune in pericol sanatatea achizitioneaza o bicicleta MTB noua.

Pretul este un alt motiv pentru care recomand achizitionarea unei biciclete noi. In momentul de fata exista foarte multe oferte in magazinele specializate. Datorita acestor reduceri, pretul unei biciclete noi se apropie foarte mult de pretul unei biciclete sh. Daca nu crezi acest lucru atunci arunca o privire in magazinul celor de la racingbikeshop. Acestia comercializeaza biciclete mountain bike de la GT cu o reducere de 800 lei. Pentru ca oferta sa fie si mai atragatoare, transportul este gratuit iar livrarea se realizeaza in 24 ore. Pentru a afla mai multe informatii despre aceasta oferta acceseaza magazinul online al celor de la racingbikeshop sau vino in cel mai mare showroom de biciclete din Arad.

La achizitionarea unei biciclete noi primesti un certificat de garantie, detaliu foarte important mai ales in cazul in care se investeste o suma mare de bani.

Concluzii

In concluzie, achizitionarea unei biciclete noi este o idee mult mai buna decat achizitionarea unei biciclete second hand pentru ca ofera mai multe avantaje, cateva dintre acestea fiind prezentate in cadrul acestui articol.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar