transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-12-2020

Care este cea mai buna metoda de a numara banii?

Care este cea mai buna metoda de a numara banii?

Pentru o lunga perioada de timp, banii au fost numarati manual de catre un utilizator uman, proces care a generat un consum semnificativ de energie si timp. De la aparitia masinii de numarat bani, gestionarea numerarului nu a fost niciodata atat de usoara si eficienta pentru proprietarii de afaceri.

Tranzactiile in numerar sunt cele mai mari consumatoare de timp si sunt responsabile de intensificarea fortei de munca in comparatie cu alte forme de plati precum cardul de credit.

In cazul afacerilor care inca utilizeaza procesul de numarare manuala, exista anumiti angajati implicati in aceasta sarcina care trebuie sa se ocupe de numararea si echilibrarea sertarelor de numerar la inceputul si sfarsitul unei zile lucratoare.

Un singur operator uman petrece aproximativ 18 minute in procesul de gestionare a numerarului. Chiar si pentru o afacere de mari dimensiuni, acest timp poate fi investit eficient in alte sarcini cu prioritate. Asadar, de aici reiese clar modul in care numararea manuala este total dezavantajoasa avand in vedere ca exista alterantive mult mai eficiente pe piata actuala.

La polul opus, exista mai multe avantaje asociate cu gestionarea automata a numerarului.

 Printre ele se numara: costurile mai mici, viteza crescuta pentru tranzactii, accesabilitate sporita la numerar, mai mult control asupra stocului si imbunatatirea generala a securitatii.

Prin reducerea timpului in care un casier numara banii incasati, manipularea automata a numerarului creste timpul in care personalul se poate ocupa de sarcini mult mai importante, printre care se afla si imbunatatirea relatiei cu clientii, oferind consltanta pentru acestia.

Cateva dintre avantajele de baza ale masinilor de numarat bani includ: capacitatea de a accepta, autentifica, sorta si distribui numerar, automatizarea proceselor de back office; reducerea costurilor fortei de munca asociate cu gestionarea numerarului, cresterea preciziei numararii; reducerea timpului efectiv de numarare (de la o medie de 18 minute pentru o numarare manuala, la mai putin de 2 minute cu ajutorul masinii de numarat bani); imbunatatirea securitatii(prin sertarul securizat) si generarea de rapoarte in timp real in functie de locatie.

Daca aceste argumente ti-au fost de folos si ai inteles modul in care o masina de numarat bani este mult mai eficienta pentru o afacere decat numararea manuala, atunci este timpul sa alegi aparatul ideal de la un furnizor de incredere!

CriaSoft iti pune la dispozitie o gama larga de produse, de la case de marcat, sisteme POS, imprimante fiscal si softuri de restaurant, pana la oferte de sisteme complete si masini de numarat bani.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar