transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-11-2016

Cel mai mare magazin MANGO din Romania, deschis in Bucuresti Mall

Cel mai mare magazin MANGO din Romania, deschis in Bucuresti Mall

Începând din luna noiembrie 2016, primul centru comercial modern din România beneficiază de un megastore MANGO. Cu o suprafață de peste 1200 de metri pătrați, noul magazin este singurul din România care reunește colecții premium dedicate - MANGO Woman, MANGO Man, Kids (de la nou-născuți până la 14 ani), SHE Sport și Intimate.

Din noiembrie, București Mall găzduiește un nou magazin MANGO de tip megastore. Acesta are o suprafață de peste 1200 de metri pătrați și a fost amenajat potrivit conceptului Chaos, destinat magazinelor MANGO din grupa superioară, aflate în metropolele din întreaga lume. Această calificare a megastore-ului din București Mall presupune totodată creșterea numărului de modele de haine disponibile și extinderea gamelor din care fac parte.

Noul megastore MANGO se distinge prin faptul că este cel mai mare din țară și singurul din România care concentrează atât de multe colecții. De exemplu, femeile beneficiază de o gamă variată de produse premium, dar și de articole din colecțiile Sport și Intimate, care pot fi cumpărate exclusiv din magazinul din incinta București Mall. Totodată, aici este disponibilă colecția MANGO Man, iar cea destinată copiilor include și haine pentru nou-născuți.

Primul magazin MANGO s-a deschis în România în 1999.

Cel din București Mall a trecut prin numeroase reconfigurări și schimbări ale suprafeței în 2004, 2013, 2015 și 2016, ajungând acum la cea mai mare suprafață ocupată în primul centru comercial modern din România.

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În ultimii doi ani, Bucuresti Mall a trecut printr-un amplu process de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar