transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-10-2021

Colectia de cosuri cadou de Craciun 2021 de la gourmetGIFT.ro este disponibila online

Colectia de cosuri cadou de Craciun 2021 de la gourmetGIFT.ro este disponibila online

Inca din prima zi a lunii octombrie, gourmetGIFT.ro a dat in mod oficial startul comenzilor pentru cosuri cadou de Craciun - cosuri cadou corporate, dar si cosuri cadou oferite de persoane fizice catre familie, prieteni, colegi de serviciu sau in alte contexte personale ori profesionale. Noua colectie de Craciun 2021 de la gourmetGIFT.ro vine dupa multe luni de pregatire. Au fost selectate produse gourmet premium, exclusiviste, de la furnizori de top, doar produse originale de cea mai buna calitate.

Fiecare cos cadou este gandit astfel incat produsele ce il compun sa se completeze perfect, rezultand un pachet unitar, cu un mesaj puternic de Sarbatorile de iarna. Se pot alege cosuri cadou de Craciun cu fel de fel de combinatii, in prim-plan fiind bauturile alcoolice fine (de exemplu whisky sau sampanie autentica frantuzeasca), cafeaua de la branduri consacrate, ciocolata si alte produse gourmet de exceptie.

Cei de la gourmetGIFT promit si in acest sezon cosuri cadou desavarsite, pentru experiente cu totul memorabile.

"Oferim mult mai mult decât produse în cartoane festive. Punem accent pe coșuri cadou veritabile, cu decoruri deosebite, care se remarcă de la prima vedere. Coșuri cadou cu prestigiu, farmec, caracter festiv, pentru orice context. Avem soluții flexibile pentru companii, coșuri cadou pentru orice buget, fără compromis", explică reprezentanții gourmetGIFT.ro.

Comenzile de coșuri cadou plasate din timp beneficiază de discount suplimentar față de prețurile de listă. În plus, cei ce introduc comenzile online cât mai devreme au siguranța stocurilor și a livrărilor posibile exact la datele dorite. La fel ca anul trecut, companiile pot solicita un serviciu corporate dedicat, extrem de util mai ales în contextul pandemiei - comandă de coșuri cadou cu livrare la adrese multiple. Astfel, coșurile cadou pot fi transmise direct la destinatari sau pot fi alocate în funcție de filialele companiilor respective, la diverse adrese din țară. Mai mult decât atât, se pot accesa discounturi suplimentare la comenzile cu volume mari.

Oferirea de cosuri cadou de Craciun si in alte astfel de momente de sarbatoare reprezinta un gest elegant, realizat in ultimii ani de tot mai multe companii din Romania - de la corporatii pana la IMM-uri. Cosurile cadou sunt oferite in special angajatilor si colaboratorilor, inclusiv furnizorilor si clientilor de top, pentru a consolida aceste relatii de business. Companiile care ofera salariatilor cosuri cadou pot avea facilitati fiscale, dar dincolo de acest lucru au avantaje consistente in sectorul HR - fidelizare angajati, motivare personal, imbunatatire relatii in echipe.

Iata un exemplu de cos cadou din colectia gourmetGIFT.ro 2021 - Pachet cadou Winter Holiday. Acest cos cadou de Craciun contine nu mai putin de 15 produse: Rom Havana Club 7 YO 700 ml, Vin Decordi 750 ml, Vin spumant Valle Calda 750 ml, Panettone Celofan 500g, Crochete La Mole 120g, Crostini Pan Ducale 200g, Cantucinni Pan Ducale 50g, Trufe de ciocolata Belgotruff 150g, Praline Lindt 75g, Biscuiti Delisana 150g, Cafea Intenso 150g, Tableta de ciocolata Toblerone 100g, Praline de ciocolata Boules  100g, Lumanare, Tavita cadou.

Colectia completa de cosuri cadou de Craciun gourmetGIFT.ro poate fi accesata pe https://cosuri.gourmetgift.ro in sectiunea dedicata - comenzile online se plaseaza foarte usor de catre orice persoane fizice sau juridice, iar livrarea se face prin curier in conditiile dorite, la momentele dorite.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar