transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-06-2016

Cu Pizza Hut Bacau, reteaua Pizza Hut ajunge la 20 de restaurante

Cu Pizza Hut Bacau, reteaua Pizza Hut ajunge la 20 de restaurante
 Alte stiri la aceasta categorie

Pizza Hut a deschis cel de-al 20-lea restaurant din tară, în Bacău. Restaurantul se află la etajul 2 al centrului comercial Arena Mall si a fost inaugurat după o investitie de 420.000 de euro.

Noul Pizza Hut are o suprafată de 300 mp si o capacitate de 96 de locuri. Cu ocazia acestei deschideri, au fost create 30 de noi locuri de muncă.

„Ne bucurăm de fiecare dată când aducem produsele noastre unui public nou si sperăm ca Pizza Hut Bacău să fie la fel de apreciat ca celelalte restaurante din reteaua noastră. Îi asteptăm pe clientii din Bacău cu aceeasi calitate si diversitate a produselor si cu îndemnul care a devenit semnătura noastră: să redescopere bucuria meselor în oras, alături de cei dragi”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pizza Hut oferă clientilor un meniu variat, ce include retete de pizza, supe, paste si deserturi. Brandul este renumit pentru inovatiile aduse constant în meniu, având cea mai mare diversitate de retete de blat de pe piată.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar în prezent detine zece restaurante în Bucuresti, două în Cluj si Timisoara si câte unul în Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov, Oradea si Bacău.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent detine aproape 13.600 de restaurante în 90 de tări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar