transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-02-2018

Industria somnului: paturi, saltele, somiere si alte sisteme

Industria somnului: paturi, saltele, somiere si alte sisteme

In societatea moderna, timpul este una dintre valorile cele mai apreciate. Implicit, apare nevoie de a ajunge la un anumit nivel de calitate a timpului. Ne dorim sa facem lucrurile bine si placut, eficient in orice moment, indiferent ce am face. Avem putin timp liber si tocmai de aceea il protejam tot mai atent - suntem interesati sa platim chiar sume mai mari pentru a putea sa avem parte de divertisment de calitate; cand plecam in vacanta, suntem dispusi sa platim mai mult pentru a avea experiente cu siguranta cat mai placute - unde timpul este limitat, nu avem nevoie de riscuri...

Iata ca si in privinta somnului, tot mai multe persoane "investesc" in calitate. Fara un somn cat mai bun, toate activitatile personale si profesionale au de suferit foarte puternic. Astfel, ne pasa de orice ne ajuta sa avem un somn cat mai placut si mai profund - ceea ce nu este usor, in conditii de stres, griji, timp limitat.

Asa numita industrie a somnului poate include si partea de medicamente si suplimente alimentare, insa nu ne vom referi la acest subiect sensibil. Industria somnului se bazeaza pe ceea ce ne face somnul placut, in ceea ce priveste obiectele care ne sunt necesare - paturi, saltele, perne, asternuturi, somiere metalice si alte sisteme si accesorii ce pot avea un rol.Romanii sunt interesati sa cumpere astfel de produse de un nivel de calitate cat mai ridicat. Sursele de achizitie sunt diverse: retelele de magazine specializate, magazinele online (specializate sau generaliste), magazinele de bricolaj - DIY, firmele de teleshopping (care mai nou se bazeaza de asemenea pe online). Cea mai mare varietate se observa in magazinele dedicate acestor produse si tot acolo exista un avantaj cert: posibilitatea de a primi consultanta specializata din partea reprezentantilor de vanzari ai magazinelor. Este important sa alegi corect, in functie de situatie, de nevoi.

Saltelele de calitate pot rezista foarte multi ani. Mai nou, se cauta cele cu memorie si cele care au diverse efecte pozitive in materie de sanatate. Inovatiile sunt apreciate de clienti si implicit promovate de producatori si distribuitori.

Comenzile online de produse dedicate somnului au inregistrat o dinamica accelerata in ultimii ani. Mediul e-commerce se bucura de tot mai multa popularitate, iar in perioada recenta se observa o crestere masiva a numarului de comenzi inregistrate de pe dispozitivele mobile - smartphone si tableta. Au aparut multe website-uri noi, dar s-au dezvoltat si magazine online cu experienta indelungata, asa cum este www.rame-pat.ro, magazine care si-au constituit de-a lungul timpului o baza sigura de clienti, gratie raportului calitate / pret foarte bun.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar