transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-02-2019

Instalatiile electrice moderne - mai putine griji, mai multa siguranta in utilizare

Instalatiile electrice moderne - mai putine griji, mai multa siguranta in utilizare

Cei care si-au cumparat case noi ori apartamente in blocuri noi au observat ca echipamentele electrice sunt diferite fata de cele "traditionale", inca existente in multe locuinte mai vechi. De la echipamentele de contorizare si pana la tabloul electric, toata arata diferit in prezent, iar evolutia tehnica este in avantajul utilizatorilor.

Tablourile electrice cu sigurante automate sunt astazi standardul in domeniu. Sigurantele automate asigura un nivel foarte ridicat in ceea ce priveste protejarea circuitelor electrice din instalatii casnice si comerciale. Ne aducem aminte de sigurantele manuale, care necesitau inlocuire si care sufereau uneori improvizatii (periculoase), din lipsa de resurse. Acum, sigurantele moderne pot salva vieti, intrucat in caz de supratensiune blocheaza singure circuitul electric. De asemenea, dintr-o singura miscare, se poate opri sau porni alimentarea electrica a prizelor si a surselor de iluminare din orice spatiu.

Tabloul electric modern include sigurante automate care trebuie alese in functie de consumatorii existenti in circuit.

Spre exemplu, masina de spalat automata, uscatorul electric sau cuptorul electric sunt consumatori mari de energie si este bine sa aiba sigurante de mare capacitate si de asemenea sa fie dispuse separat, nu pe aceeasi siguranta generala de priza. Specialistii pot face recomandari pertinente cu privire la alegererea de echipamente si accesorii electrice, care este bine de asemenea sa fie montate doar de catre electricieni autorizati.

In mediul online exista acum magazine generaliste cu materiale pentru astfel de amenajari (magazine de tip do it yourself), dar si magazine de nisa pe zona electrica, acolo unde se poate gasi varietatea maxima de produse de specialitate, la preturile cele mai avantajoase.

Spre exemplu, de pe instalmen.ro se pot comanda online cabluri electrice, produse de iluminat (becuri si corpuri de iluminat), prize si intrerupatoare, tablouri si sigurante si multe alte articole din categoria de produse electrice. Gratie echipamentelor moderne comercializate in prezent in magazinele online si offline, utilizatorii au mai putine griji, mai multa siguranta in viata de zi cu zi, indiferent ca ne referim la utilizatori casnici ori din mediul de afaceri - industrial, de birouri, comercial etc.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar