transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-06-2016

K20.000 BlackBoard Edition - Miele lanseaza in Romania primul frigider cu front de tabla neagra

K20.000 BlackBoard Edition - Miele lanseaza in Romania primul frigider cu front de tabla neagra

Miele, compania numărul unu în productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piata din România K20.000 BlackBoard Edition, primul frigider din lume cu front de tablă neagră. Practic, pe noul frigider de la Miele, clientii pot desena si scrie cu cretă pe tablă.

“Designul noului frigider dă o notă veselă si oferă prospetime bucătăriei. Clientii îsi pot nota lista de cumpărături, mesaje pentru persoanele dragi, iar copiii pot fi creativi desenând pe frigider. Este, practic, un produs pentru întreaga familie”, declară Loredana Butnaru, director Miele România.
Functii cheie ale noului frigider

Blackboard Edition face parte din generatia de aparate frigorifice K20.000, care se diferentiază prin designul si caracteristicile minimaliste. Frigiderele din noua gamă dispun de functia Click2Open, care combină functionalitatea cu designul perfect.

Practic, utilizatorul poate deschide si închide usa frigiderului ori de câte ori doreste.

Produsele au un interior XL, pentru un plus de spatiu si confort. Interiorul adânc permite utilizatorului să pună în frigider chiar si o tavă de copt. Produsele au si iluminat LED la nivelul plafonului pentru ca lumina să se aprindă treptat la deschiderea usii. Mai mult decât atât, noua generatie oferă un sistem de iluminat si în congelator.

O altă caracteristică introdusă pentru prima dată de Miele este sertarul suplimentar “CompactCase” în care pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele.

Pe lângă acestea, frigiderele dispun si de setări cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie în timpul perioadelor de absentă de acasă, Regim Party, pentru temperaturi reglate la capacitate maximă de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de functionare, si Timerul QuickCool care atrage atentia si previne înghetarea băuturilor si plesnirea sticlelor.

Designul frigiderului este unul fără mânere, un nou trend al electrocasnicelor Miele. “Tendinta pietei este de a construi spatii de bucătărie cu aparate încorporate fără mânere, pentru a da impresia de un spatiu compact ideal. Miele sustine acest nou trend lansând frigiderele de sine stătătoare cu front din sticlă neagră sau alb-lucioasă sau chiar cu front din tablă neagră”, subliniază Loredana Butnaru.

Noile modele de frigidere păstrează aceleasi calităti caracteristice brandului Miele, având o durată de viată de minim 20 de ani.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar