transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-04-2016

KFC si Pizza Hut - restaurante in noul centrul comercial Timisoara Shopping City

KFC si Pizza Hut - restaurante in noul centrul comercial Timisoara Shopping City

Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut se extind cu două noi locatii în Timisoara, în cadrul Timisoara Shopping City. Restaurantele vor fi deschise publicului începând din 31 martie, data inaugurării noului centru comercial din Calea Sagului nr. 100.

Restaurantul KFC este situat în zona food-court a noului mall, la etajul unu, fiind rezultatul unei investitii de 350.000 euro. Noua locatie acoperă o suprafată de 162 mp si oferă 50 de locuri de muncă. Cu această unitate, KFC ajunge la trei restaurante în Timisoara.

Noul restaurant Pizza Hut este al doilea din Timisoara si reprezintă o investitie de 420.000 euro. Unitatea are o suprafată de 265 mp, la care se adaugă o terasă exterioară de 140 mp. Odată cu această deschidere au fost create 30 noi locuri de muncă. Special pentru inaugurare, în perioada 31 martie – 03 aprilie, fanii brandului se pot bucura si de o ofertă specială din partea Pizza Hut: la oricare două pizze mici cumpărate, clientii primesc o pizza mică gratis.“Deschiderea noului centru comercial din Timisoara a fost o ocazie bună pentru extinderea celor două retele de restaurante.  Astfel, suntem mai aproape de fanii nostri din oras, cărora dorim să le oferim optiuni diverse pentru mese delicioase alături de cei dragi”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC si Pizza Hut. „După cum am anuntat anterior, pregătim o serie de inaugurări anul acesta, atât pentru KFC, cât si pentru Pizza Hut, Timisoara fiind al doilea oras în care ne extindem în 2016”, a completat Monica.

Odată cu inaugurarea celor două restaurante, reteaua KFC în România ajunge la 59 de unităti, iar reteaua Pizza Hut atinge 19 restaurante în Bucuresti si marile orase.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar