transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-03-2017

Mastercard si eMAG continua seria de beneficii acordate pentru platile online

Mastercard si eMAG continua seria de beneficii acordate pentru platile online

Cea de-a doua etapă a campaniei “Cumpărăturile deştepte îţi dau cadouri perfecte”, lansată de Mastercard şi eMAG, începe din această primăvară
În cadrul campaniei, consumatorii sunt răsplătiţi cu un Card cadou de 25 lei pentru prima comandă realizată pe site-ul emag.ro, m.emag.ro sau din aplicația eMAG și plătită prin intermediul unui card Mastercard sau Maestro

Mastercard, operatorul celei mai rapide rețele de procesare a plăților din lume, şi eMAG demarează cea de-a doua etapă a campaniei “Cumpărăturile deştepte îţi dau cadouri perfecte”, prin care încurajează plăţile electronice în rândul consumatorilor din România. Pentru prima comandă plătită cu un card Mastercard sau Maestro realizată pe site-ul emag.ro, m.emag.ro sau din aplicația eMAG, clienții sunt recompensaţi cu un Card cadou în valoare de 25 lei, dacă nu au efectuat alte plăți cu acest card pe această platformă după 1 februarie 2016. Campania din acest an face parte din strategia Mastercard de a oferi experienţe de plată superioare şi beneficii unice consumatorilor.

„Suntem încântați să ne continuăm parteneriatul cu eMAG în vederea extinderii și promovării plăților online. Creșterea pieței cardurior din ultimii ani demonstrează potențialul semnificativ al acestui sector și ne bucurăm că am contribuit încă de la început la această dezvoltare. Acțiunile noastre de până acum și deschiderea tot mai mare a românilor față de modalitățile de plată electronică ne determină să ne continuăm strategia de promovare a celor mai inovatoare tehnologii și servicii pentru a le oferi consumatorilor noștri cea mai bună experiență de plată online”, a declarat Roxana Petre, Business Development Manager, România, Mastercard.

„Prin continuarea acestui parteneriat cu Mastercard, încurajăm clienții eMAG să folosească online cardurile și să profite de simplitatea procesului de plată online.

Cel mai important este că, astfel, clienții noștri economisesc timp pe care îl pot petrece alături de cei dragi sau îl pot investi în dezvoltarea propriilor pasiuni”, a declarat Mircea Balica, Platform Manager eMAG România.

Clienții care fac achiziții online pe eMAG și utilizează un card Mastercard sau Maestro pot activa opțiunea Plata cu 1 click, beneficiind astfel de o soluție de plată simplificată și securizată, fără a introduce datele cardului pentru fiecare tranzacție – opțiunea Plata cu 1 click preia datele necesare autorizării tranzacției sub forma unui cod numeric criptat, asigurând o experiență de plată comodă, în condiții de siguranță deplină.

Campania se desfăşoară în perioada 1 martie – 15 aprilie 2017, iar prima achiziţie din această perioadă de pe eMAG răsplăteşte utilizatorii cu un Card cadou în valoare de 25 lei. Se pot înscrie în cadrul campaniei toţi posesorii de carduri Mastercard sau Maestro, neutilizate după 1 februarie 2016 pentru plăți pe site-ul emag.ro,  m.emag.ro și aplicația de mobil eMAG. Cardurile cadou nominale sunt valabile în perioada 15 martie – 31 mai 2017 și pot fi utilizate pentru achiziționarea oricărui produs de pe eMAG, cu excepția produselor din categoriile “Asigurări RCA online”, „Asigurări de călătorie” și  „Supermarket”.

Mai multe detalii despre campania „Cumpărăturile deștepte îți dau cadouri perfecte” puteți afla accesând pagina http://www.emag.ro/campaign/cumparaturi-destepte-cadouri-perfecte sau prin consultarea regulamentului campaniei, care poate fi accesat în următorul link.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 15 ani investește constant în servicii care ajută clienții să salveze timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.
Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu 1 click”, serviciul de comandă instant.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar