transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-09-2016

Mastercard si OMV - campanie pentru incurajarea platilor cu cardul

Mastercard si OMV - campanie pentru incurajarea platilor cu cardul
 Alte stiri la aceasta categorie

Cu Mastercard si OMV, tranzactiile cu cardul prind viteză si oferă celor care alimentează în statiile de distributie carburanti în perioada 25 august - 9 octombrie 2016 posibilitatea de a câstiga trei experiente alături de celebrul pilot Bogdan Marisca, pe pista de Grand Prix de la Nürburgring sau 500 de Euro, zilnic. Astfel, noua campanie promotională are ca scop încurajarea plătilor electronice în rândul românilor, oferind celor care plătesc cu cardul contactless sanse duble de câstig.

„Alături de partenerul nostru, OMV, ne bucurăm să putem oferi românilor un motiv în plus pentru a utiliza cardul. Gestul simplu si normal de a plăti cu cardul Mastercard sau Maestro în cadrul statiilor OMV, este acum răsplătit prin participarea în cadrul unei tombole unice, care va acorda câstigătorilor experinta unui circuit de mare viteză, precum si zeci de premii zilnice”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul Mastercard.

Fiecare tranzactie de plată efectuată cu cardul Mastercard sau Maestro în cadrul retelei nationale OMV va fi înscrisă automat si gratuit în campanie. În plus, tranzactiile cu carduri Mastercard sau Maestro realizate în mod contactless vor intra cu sanse duble de câstig în tragerea la sorti a câstigătorilor, extragere ce va avea loc pe data de 13 octombrie 2016.

„Ne bucurăm să fim alături de Mastercard în această campanie si să oferim surprize plăcute clientilor care folosesc carburantii nostri de performantă. În statiile OMV, dorim să răspundem nevoilor clientului modern,  oferindu-i atât carburanti performanti, cât si produse si servicii la standarde înalte de calitate ce pot fi plătite simplu, sigur si rapid, prin intermediul cardului“, a declarat Adrian Nicolaescu, Retail Manager OMV Petrom.

Campania este organizată si se va desfăsura în toate Statiile de distributie carburanti OMV de pe teritoriul României.

Mai multe detalii, cât si lista completă a locatiilor participante pot fi aflate accesând www.omv.ro si www.mastercard.ro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar