transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-02-2022

Materiale de ambalare fara concurenta folia cu bule de aer

Materiale de ambalare fara concurenta  folia cu bule de aer

Folia cu bule este unul dintre cele mai neobișnuite materiale de ambalare disponibile acum pentru vânzare. Introdusă în uz la mijlocul secolului al XX-lea, a cucerit rapid piața și este acum foarte utilizată atât în numeroase industrii, cât și pentru uz casnic.

Folia cu bule este un material frecvent utilizat, atât în ​​cadrul operațiunilor companiei, cât și în multe gospodării. Datorită aplicației sale largi, poate fi folosit atât pentru pregătirea echipamentelor delicate pentru expediere, cât și pentru protejarea mobilierului care trebuie depozitat sau transportat într-un apartament nou.

Folia cu bule este echipată cu bule uniform distanțate umplute cu aer, ceea ce garantează o absorbție excelentă a șocurilor în toate condițiile. Utilizarea bulelor înseamnă că orice șocuri sunt răspândite pe suprafața foliei și nu sunt transmise în continuare produsului ambalat. Acest lucru este apreciat în special de companiile care trimit echipamente delicate: calculatoare, mașini de spălat, frigidere, televizoare sau aparate home cinema.

Ce este folia cu bule?

Folia cu bule a fost inventată în 1957 de doi ingineri: Alfred Fielding și Marc Chavannes, iar mai târziu au fondat Sealed Air Corporation, al cărei produs emblematic a fost folia cu bule.

Acest material se caracterizează printr-o structură unică – folia este acoperită cu bule de aer identice, situate la intervale regulate, a căror sarcină este să protejeze produsele ambalate în folie împotriva deteriorării. Bulele fac ca folia să fie mai groasă, mai durabilă și mai rigidă, menținând în același timp o greutate foarte mică.

Una dintre companiile care se ocupă cu comercializarea ambalajelor din folie cu bule și a diferitelor accesorii poate fi accesată pe site-ul https://www.foliecubule.ro/catalog/pungi-folie-cu-bule-49 și oferă o gamă largă de diferite tipuri de folie cu bule.

Aplicații ale foliei cu bule

După cum a fost precizat, folia și pungile cu bule sunt utilizate pe scară largă în numeroase industrii. Se folosesc, printre altele:

Pentru ambalarea produselor, în special cele care sunt foarte susceptibile de a fi deteriorate în timpul transportului, inclusiv electronice. Bulele de aer din folie absorb șocurile și, de asemenea, protejează mărfurile împotriva prafului și umezelii.

Pentru umplerea pachetelor: folia este o alternativă bună la umplerea cutiilor cu polistiren. Cu ajutorul acesteia, se pot proteja mărfurile delicate, precum sticla sau porțelanul, care sunt transportate în pachete de carton. Greutatea redusă a foliei nu va afecta semnificativ greutatea pachetului.

Plicurile cu bule sunt o soluție foarte utilă pentru expedierea prin poștă a articolelor mici, fragile, precum accesorii electronice. Plicurile pot fi din hârtie, iar interiorul este tapetat cu o folie cu bule.

Oricine s-a mutat într-o altă casă știe despre utilitatea foliei și pungilor cu bule. Aceasta este folosită pentru a ambala articolele fragile sau piesele de mobilier în ele.

Izolație termică: aerul este cel mai bun izolator termic, prin urmare folia cu bule este uneori folosită ca izolație termică în construcții

Relaxare: bulele de aer care pocnesc emit un sunet caracteristic și pentru mulți oameni, a sparge aceste bule poate reprezenta o formă de relaxare și distracție.

Este aproape inevitabil să nu ai nevoie de-a lungul timpului de această folie sau de pungile cu bule de aer. Și acestea sunt la îndemâna ta datorită companiei românești DC Folie, care oferă întotdeauna acest material de ambalare în diversele sale forme.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar