transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2016

Miele - al doilea magazin din Bucuresti, primul Miele Point din Romania

Miele - al doilea magazin din Bucuresti, primul Miele Point din Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, deschide al doilea magazin din București. Cu un design minimalist, magazinul se întinde pe o suprafață de 100 de metri pătrați și este poziționat central, pe Calea Dorobanți, numărul 20-28. Acesta este primul Miele Point din România, un concept nou care vine să întregească seria de magazine exclusive Miele deschise până acum în țară.
         
În cadrul acestuia sunt expuse toate categoriile de produse Miele disponibile în România de la accesorii și consumabile, până la espressoare, mașini de spălat rufe și vase, uscătoare, sisteme de călcat, uscătoare, frigidere și electrocasnice încorporabile. Per total, investiția în noul magazin a fost de aproximativ 100.000 de euro.
         
“Am vrut să deschidem acest magazin în Dorobanți, în special pentru clienții noștri din zonă, pentru a nu mai fi necesară deplasarea lor la Miele Center din Piața Presei Libere. Pe lângă oportunitățile de vânzare oferite de zonă, magazinul a fost deschis așadar și pentru a oferi accesibilitate. Ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri, ori de câte ori aceștia au nevoie de noi. Interacțiunea directă cu produsele este foarte importantă pentru un brand premium de electrocasnice; clienții și potențialii clienți  trebuie să vadă și să testeze produsele”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.


           
Miele a inaugurat in ultimii trei ani alte cinci magazine în mai multe orașe din țară. Extinderea rețelei de magazine face parte din planul de business pe termen lung pe care compania l-a început în urmă cu trei ani, odată cu relocarea showroom-ului din Otopeni în Piața Presei din București.
   
În prezent, Miele are o rețea de 30 de parteneri și de 70 de magazine în România,  care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT. Produsele Miele pot fi găsite și pe magazinul online eMAG Marketplace.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar