transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2022

Mixit se alatura demersurilor umanitare pentru sustinerea persoanelor afectate de criza din Ucraina

Mixit se alatura demersurilor umanitare pentru sustinerea persoanelor afectate de criza din Ucraina

Mixit, compania ceha ce produce amestecuri personalizate de musli si fructe liofilizate, se implica in sprijinirea persoanelor afectate de criza din Ucraina. Astfel, inca de la inceputul crizei, Mixit a sprijinit eforturile de ajutorare a refugiatilor ale cunoscutelor asociatii Člověk v Tísni (People in Need - https://www.peopleinneed.net/) si ADRA.

Mii de produse Mixit – batoane, snacks-uri, musli - au ajuns in trenurile cu ajutoare umanitare care se indreptau spre granita cu Ucraina. De asemenea, multe familii care au venit in Cehia au primit produse Mixit, iar gustari au fost trimise si catre centre din tara care ii ajuta pe refugiati.

Mai mult, ca parte a Fundatiei Mixit, pe site-ul din Cehia s-a configurat un cadou-donatie in valoare de 30 CZK, care poate fi achizitionat impreuna cu o comanda obisnuita. Pentru fiecare donatie Mixit va dubla suma si va trimite banii catre organizatia umanitara ADRA (https://adra.cz/en/).

„Mixit este, in primul rand, un grup de oameni bine deosebiti. Sub un singur acoperis, in Ohradní 65 din Praga, impartasim nu numai sarcinile de lucru, ci si provocarile, bucuriile si dificultatile din viata personala.

Numai la o simpla cafea avem posibilitatea de ne intalni cu cehi, slovaci, maghiari, romani, polonezi, rusi si colegii si prietenii nostri ucraineni care sunt ingrijorati pentru cei dragi si familiile lor din Ucraina. Noi toti, fiecare dintre noi, ne dorim acum un singur lucru: sa se termine razboiul si suferinta aceasta inutila. Suntem cu adevarat mandri de modul in care v-ati alaturat noua in amestecarea faptelor bune pentru Ucraina sub umbrela Adra, Mixit dubleaza fiecare donatie si cauta in mod proactiv colecte de alimente la care putem contribui,” a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.

„La fel ca multe alte companii, nu ne putem imagina viata la Mixit fara prietenii nostri ucraineni. Am vazut caracterul ucrainean, munca asidua si determinarea in multe situatii - colega noastra Tonka este atat de dedicata, incat, din pozitia de specialist in resurse umane, nu numai ca a reusit sa creasca si sa co-organizeze o operatiune in trei schimburi in timpul varfului de Craciun, dar si-a asumat si un rol de lider in schimbul de noapte. A fost o adevarata performanta! Colega noastra Mirka a fost din nou unul dintre magicienii implicati in productia record de calendare de Advent. Femeile noastre de serviciu grijulii si mereu zambitoare sunt o sursa de energie pozitiva pe tot parcursul anului. Pur si simplu, Mixit are o bucata din inima sa in Ucraina. Va multumim ca sunteti alaturi de noi in ajutorarea prietenilor nostri!” a adaugat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Solidaritatea fata de Ucraina este exprimata de toti cei care lucreaza la Mixit, iar actiunea de ajutorare a persoanelor refugiate continua. 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar