transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-07-2017

Servicii funerare complete, oferite de firme de specialitate

Servicii funerare complete, oferite de firme de specialitate

O nisa de business foarte bine conturata in special in mediul urban, in orasele mari, este reprezentata de prestatorii de servicii funerare. Exista firme care au speculat practic o nevoie fireasca in piata, in lumea moderna: posibilitatea de a solicita pachete complete de produse si servicii, oricand apare un deces in familie.

De fapt, similar se procedeaza de mult timp in statele dezvoltate, unde sectorul de servicii funerare este de mult timp unul complex, matur, in mediul de afaceri general. Lucrurile sunt simple: in calitate de client, apelezi la specialisti care te ajuta pe de o parte prin consultanta gratuita, iar pe de alta parte implementeaza toate cerintele tale in materie de produse si servicii.

Este un domeniu mai sensibil in business, caci are legatura cu un subiect deloc comod - moartea. In acelasi timp insa, este ceva firesc si, ca orice nisa de business, acopera o nevoie a clientilor. In prezent, domeniul este foarte profitabil inclusiv datorita faptului ca vanzarile se pot baza pe un ajutor pe care statul il ofera celor inclusi in sistemul de asigurari sociale - pensionari, angajati si alte categorii speciale de persoane.

Ajutorul de deces este in 2017 in valoare de 3131 de lei si poate acoperi toate cele necesare pentru inmormantare. Astfel, exista practic pachete gratuite, dar in acelasi timp se poate opta pentru upgrade, astfel incat toate preferintele sa fie satisfacute."Sc Funerare Rainbow Dorobantu SRL este lider pe piata serviciilor funerare complete din Bucuresti activand in domeniul pompelor funebre de peste 15 ani, avand ca scop ajutarea familiilor indoliate atat pe plan local, pompe funebre Bucuresti, cat si zonele limitrofe, servicii funerare Ilfov, asigurand un tot necesar ceremoniilor funerare", se precizeaza pe website-ul unei companii de profil din Capitala - vezi aici mai multe detalii referitoare la acest subiect.

Compania mai sus mentionata comercializeaza sicrie de diferite esente, forme, dimensiuni, sicrie traditionale romanesti din brad, fag, paltin, nuc, tei, stejar. Se pot asigura diverse servicii, inclusiv serviciul funerar de incinerare sau serviciul de repatriere decedati.

Detalii suplimentare: https://funerare-rainbow-dorobantu.ro/

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar