transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-06-2016

Un nou restaurant Subway, in statia Petrom din Baneasa

Un nou restaurant Subway, in statia Petrom din Baneasa
 Alte stiri la aceasta categorie

OMV Petrom, cel mai mare producător de titei si gaze din sud-estul Europei, anuntă inaugurarea celui de-al patrulea restaurant Subway din reteaua de benzinării Petrom, în statia de alimentare Băneasa.

“Statia Petrom Băneasa beneficiază de un spatiu generos, inclusiv cu locuri de parcare. Subway, unul din cele mai mari si mai cunoscute lanturi de restaurante din lume, ni s-a alăturat si în această statie-reper pentru Bucuresti. Credem în avantajele reciproce pe care le poate aduce alăturarea celor două branduri”, declară Adrian Nicolaescu, retail manager în cadrul OMV Petrom.

Restaurantul din cadrul benzinăriei Petrom Băneasa este cel de-al patrulea restaurant deschis în cadrul parteneriatului dintre Petrom si Subway. Este amplasat pe principala arteră de iesire din Bucuresti, pe DN1, în apropiere de fântâna Miorita. Restaurantul are o suprafată de 127 de metri pătrati, 36 de locuri la mese si va fi deschis zilnic, între orele 09:00 si 23:00.

Primul restaurant Subway din România a fost deschis în anul 2012 in Bucuresti, iar, de atunci, extinderea retelei a continuat în Bucuresti si în toată tara.

Primul restaurant Subway din benzinării a fost inaugurat în vara lui 2014, în statia Petrom Vestem, la iesirea din Sibiu.

A urmat orasul Alba Iulia, iar, în urmă cu câteva luni, a fost deschis primul Subway dintr-o statie Petrom din Bucuresti. Restaurantul Subway din Băneasa este cel de-al 27-lea deschis în România.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-est, cu o productie anuală de titei si gaze de aproximativ 65 milioane bep în 2015. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual si operează o centrală electrică de înaltă eficientă de 860 MW si un parc eolian de 45 MW. Pe piata distributiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pietele din România si tările învecinate prin intermediul a circa 800 benzinării, la sfârsitul lui 2015.

OMV, una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria, detine 51,01% din actiunile OMV Petrom, statul român, prin Ministerul Energiei, detine 20,64%, Fondul Proprietatea detine 18,99%, iar 9,36% se tranzactionează liber la Bursa de Valori Bucuresti.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar