transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-03-2019

Winscope Facility & Management planuieste dezvoltarea portofoliului de clienti si in 2019

Winscope Facility & Management planuieste dezvoltarea portofoliului de clienti si in 2019

Furnizor de servicii profesionale de curatenie activ pe piata din Bucuresti si Ilfov, Winscope Facility & Management planuieste pentru anul 2019 continuarea cresterii portofoliului de clienti atat in mediul office, cat si pe segmentul rezidential, in special pe nisa de curatenie dupa constructor / reparatii. "Mizam si in acest an pe o crestere sustenabila, organica, nu ne dorim doar numere si volume, ci clienti pe care sa ii multumim deplin si cu care sa avem relatii de colaborare pe termen lung", explica Paul Costeanu, Director vanzari.

Piata de servicii de curatenie in Bucuresti si Ilfov beneficiaza implicit de cresterile puternice din domeniul real estate - cladiri offfice si cladiri industriale. Noile spatii de birouri dezvoltate in zona, precum si spatiile logistice (depozitare, distributie, chiar productie) au nevoie evidenta de servicii profesionale de curatenie, iar Winscope Facility & Management castiga tot mai mare cota de piata in acest sector, abordand atat companiile mari, cat si cele cu nevoi mai restranse, dar care isi doresc calitate la nivel corporate.

Cresterile vin si din zona comerciala si chiar din cea rezidentiala, existand un trend prin care tot mai multe persoane juridice si persoane fizice aleg sa externalizeze serviciile de curatenie, considerand - pe buna dreptate - ca este mai eficient sa colaborezi cu o firma de specialitate.

Winscope Facility & Management investeste permanent in formarea echipei, dar si in dotari profesionale in zona de echipamente si ustensile pentru curatenie. De asemenea, potrivit reprezentantilor companiei, sunt utilizati doar detergenti profesionali. Curatenia este astfel rezolvata in mod garantat si foarte rapid, caci personalul este pregatit astfel incat sa actioneze precis in orice situatie."Spatiul de lucru al fiecarei companii reprezinta cartea de vizita in relatia avuta cu partenerii si totodata, un mediu de lucru placut pentru angajati. Tocmai din aceste motive, Winscope tine pasul cu noile tendinte, oferind servicii complete de curatenie la cele mai inalte standarde. Echipa noastra de profesionisti se mandreste cu abilitatea de a face fata oricarui mediu de lucru si a oricarui tip de afacere si cladire, asadar nu ezitati sa descoperiti cat de usor si rapid puteti rezolva problema curateniei in birouri. Cum? Prin alegerea unui partener stabil si eficient, capabil sa se plieze fara greutate pe cerintele dumneavoastra!", se mentioneaza pe winscope.ro.

Tinand cont de planurile de expansiune ale dezvoltatorilor de spatii imobiliare (pe toate segmentele, de la industrial si office pana la rezidential), se asteapta ca si in anii urmatori cererea de servicii profesionale de curatenie in Bucuresti si Ilfov sa inregistreze cresteri insemnate. Potrivit lui Paul Costeau de la Winscope Facility & Management, clientii devin tot mai exigenti si cauta companii care ofera curatenie eficienta, dar care investesc si in pregatirea personalului la partea de atitudine si relatii umane in spatiile unde actioneaza.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar