transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-02-2017

10 optiuni in realizarea unei carti de vizita personalizate

10 optiuni in realizarea unei carti de vizita personalizate

Codul de comunicare in business este la fel de clar ca si cel vestimentar. Dar ca si la codul vestimentar, adaptarea personala este foarte importanta. Altfel se merge intr-o anumita directie doar pentru ca asa este “trend-ul”, dar acesta nu se potriveste tuturor in egala masura. Asa cum accesoriile sunt cele care animeaza vestimentatia, iar stilul propriu uimeste prin originalitate, tot in acest mod pot fi vazute si diverse modele carti de vizita. Ele reprezinta accesoriile din cadrul unei comunicari de business.

O legatura personala

Stransul mainii in cadrul unei intalniri reprezinta momentul de incredere acordat partenerului de afaceri. Cartile de vizita pot consolida o conexiune de inceput cu un potential partener de afaceri si pot oferi un motiv pentru un follow-up ulterior, in aceste momente initiale. Cartea de vizita reaminteste potentialului client intalnirea pe care a avut-o cu omul de afaceri si aceasta conexiune este mai importanta fata de cea realizata online.Echipa celor de la Inku.ro ofera un clasament al optiunilor existente pentru realizarea unor carti de vizita personalizate:

1. Design-ul este fruntas in top datorita faptului ca orice carte de vizita trebuie sa dovedeasca unicitate si creativitate, nu doar o insiruire de informatii de contact.

2. Pe orice carte de vizita personalizata trebuie sa existe logo-ul companiei pentru a se crea conexiunea cu imaginea firmei. In cazul firmelor multinationale, cartea de vizita trebuie sa fie ca o extensie a imaginii companiei.

3. Personalizarea unei carti de vizita poate insemna alegerea unei culori speciale, deoarece culoarea declanseaza anumite emotii si da viata oricarei informatii.

4. Bugetul tinde sa incline balanta in favoarea calitatii sau nu. Beneficiul unei carti de vizita de calitate este imediat masurat prin reactia partenerului de afaceri care intra in posesia acesteia. Cu toate ca un pret carti de vizita de calitate este putin mai ridicat decat al celor banale si uzuale, efectul acestora este unul mult mai ridicat. Un prestator de servicii care se respecta va prezenta interes mult mai mare din partea potentialilor clienti.

5. Informatiile inserate pe cartile de vizita personalizate sunt foarte importante. Nu trebuie adaugate doar: numele companiei, numele si prenumele persoanei, datele de contact. Se pot adauga si informatii legate de noile tehnologii de comunicare: ID-ul de Facebook si cel de Twitter sau QR Code (quick response code), element relevant pentru oamenii de afaceri.

6. Cartile de vizita personalizate pot fi realizate din materiale calitative: hartie reciclata, metal sau carton special.

Echipa specialistilor de la Inku (extensie a cunoscutei tipografii TipoMedia) mai completeaza lista mentionand ca orice carte de vizita personalizata comandata online va fi livrata in 24 de ore.

7. Cartile de vizita personalizate aduc beneficii afacerii prin alegerea unui material inedit. Acesta va declansa o avalansa de reactii pozitive. Trend-ul de ultima generatie care ofera unicitate prin personalizare este dat de cartile de vizita comestibile.

8. Dimensiunile cartii de vizita pot fi diverse. Personalizeaza lor face ca dimensiunea standard sa nu mai fie singura existenta. Se pot realiza anumite modele de carti de vizita cu matrite speciale, iar acestea pot lua orice forma.

9. Inserarea unei poze realizata intr-un mod profesional, un portret sau o ilustratie pe fundal, va personaliza cartea de vizita. O poza exprima detalii pe care cuvintele inserate pe o carte de vizita nu o pot face.

10. Modul in care se printeaza cartea de vizita personalizata va da nota inedita. Cand este folosita folia de stantare poate rezulta o carte de vizita eleganta. Pot fi folosite atat foliile mate cat si cele lucioase, aurii sau argintii. Aceasta personalizare va sustine o imagine premium care va fi oferita.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar