transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-09-2015

Alba Iulia a primit Certificat de Excelenta din partea TripAdvisor

Alba Iulia a primit Certificat de Excelenta din partea TripAdvisor

Cetatea Alba Carolina a fost recunoscuta de catre turisti ca fiind unul dintre locurile ce merita cu adevarat sa fie vizitate in Romania. Astfel, ca rezultat al recenziilor pozitive exprimate de catre turistii care au vizitat in ultimul an Cetatea Alba Carolina, TripAdvisor, cel mai mare site de recomandari turistice din lume, a acordat municipiului Alba Iulia un certificat de excelenta.

Acest premiu a venit dupa ce, in anul 2014, Cetatea s-a clasat pe a doua pozitie in topul celor mai vizitate si, implicit, a celor mai apreciate obiective turistice din Romania, dupa Castelul Peles.

Distinctia primita anul acesta din partea TripAdvisor este o recunoastere a aprecierii turistilor din intreaga lume fata de atmosfera speciala din Cetate, data de restaurarea acesteia, cat si datorita evenimentelor care au loc deseori in interiorul zidurilor sale. Peste 300.000 de turisti, romani si straini, au vizitat anul trecut Cetatea Alba Iulia, care in urma investitiilor de 67 de milioane de euro din fonduri europene si-a schimbat in ultimii ani total infatisarea.

 Acest titlu arata ca Cetatea nu e doar vizitata ci, mai degraba, apreciata si admirata. Nu e o ghirlanda menita sa o poarte cineva anume din orasul nostru, este o recunoastere de care ar trebui sa fie mandri toti albaiulienii. Despre Alba Iulia nu se mai vorbeste in treacat, ci apasat si cu admiratie, cum la fel se vorbeste si despre locuitorii ei, care nu au asteptat sa vada daca nu cumva se intampla ceva, ci au schimbat un oras intr-o Capitala, Cealalta Capitala, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Oras al Marii Uniri a Romanilor si ,,Cealalta Capitala’’ a Romaniei, Alba Iulia si-a inceput calatoria ca ,,destinatie turistica” imediat dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

Intregul Centru Istoric al orasului a fost refacut, cetatea orasului a fost renovata din fonduri europene, iar anual noi evenimente si spatii comerciale populeaza aceasta zona.

Investitiile de pana acum in renovarea celei mai mari cetati de tip vauban din Romania si in transformarea orasului Alba Iulia au totalizat 150 milioane de euro, bani proveniti din fonduri europene nerambursabile, si au echivalat cu 2.500 de euro pe cap de locuitor al orasului, 1.500 de noi locuri de munca create in ultimii sapte ani si o rata a somajului de sub 4%. Mai multe informatii despre Alba Iulia turistica sunt disponibile pe site-ul www.ViziteazaAlbaIulia.ro  

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar