transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-07-2015

Angajatii Telekom au pedalat spre birou in cadrul proiectului european Bike2Work

Angajatii Telekom au pedalat spre birou in cadrul proiectului european Bike2Work

Telekom Romania s-a alăturat proiectului Bike2Work si a derulat o campanie de comunicare internă prin care a promovat utilizarea bicicletei ca mijloc de transport principal către birou; Implicarea Telekom în acest proiect reprezintă o continuare a actiunilor companiei pentru reducerea emisiilor de CO2, precum si pentru încurajarea unui stil de viată sănătos pentru angajatii săi.

Telekom s-a alăturat proiectului european Bike2Work care a avut ca scop principal încurajarea angajatilor de a utiliza bicicleta ca mijloc de transport spre si de la locul de muncă, precum si responsabilizarea acestora fată de mediul înconjurător.

„Ne dorim colegi dornici să schimbe lumea în care trăiesc, inclusiv prin alegerea unei optiuni mai sănătoase de deplasare către birou. În fiecare an, continuăm să implementăm programe de mediu pentru toate operatiunile business-ului nostru, care ne ajută să îmbunătătim mediul în care trăim si muncim. În cadrul acestor programe, un rol important îl ocupă initiativele interne pe care le desfăsurăm constant si prin care angajatii Telekom sprijină activ dezvoltarea durabilă a mediului”, afirmă Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

În cadrul proiectului Bike2Work, angajatii Telekom au fost încurajati să adopte un comportament responsabil fată de mediul înconjurător prin utilizarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ. În perioada 18 mai – 28 iunie s-au înscris 68 persoane care au pedalat peste 2.600 kilometri. La sfârsitul concursului, persoanele cele mai diligente au fost premiate. În urma unui chestionar intern în luna februarie 2015, la care au participat  aproximativ 500 de angajati, 20% dintre respondenti au declarat că utilizează frecvent bicicleta ca mijloc de transport către birou.Proiectul european Bike2Work, co-finantat de Uniunea Europeană, este derulat în România prin Asociatia Green Revolution, acesta desfăsurându-se în 11 state: Olanda, Germania, Danemarca, Austria, Italia, Slovenia, Marea Britanie, Franta, Croatia, Malta si Bulgaria.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar