transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2016

Aplicatia Top City Card, lansata la Cluj de Asociatia Clujul Vazut Altfel si BCR

Aplicatia Top City Card, lansata la Cluj de Asociatia Clujul Vazut Altfel si BCR

La mai putin de 1 an de la lansarea cardului BCR City Card la Cluj, Asociatia Clujul Văzut Altfel si Banca Comercială Română (BCR) lansează aplicatia Top City Card, primul ghid turistic din lume disponibil pe smartphone asociat unui city card.

În acest moment, există aplicatii care îndeplinesc fiecare, separat astfel de functii, însă aplicatia Top City Card este inedită prin prisma legăturii realizate între cele 3 concepte: recomandări – beneficii BCR City Card – ghid turistic.

Detinătorii de carduri BCR City Card pot descărca gratuit aplicatia disponibilă în Apple Store si Google Play, iar activarea aplicatiei se face cu ajutorul numărului de card.

Utilizatorii au posibilitatea de a selecta orasul dorit (Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Timisoara) si de a vizualiza partenerii din cadrul proiectului, obiectivele turistice din locul selectat, dar si informatii referitoare la ofertele disponibile pentru posesorii de BCR City Card sau Top City Card.

“Ne dorim să transformăm utilizatorii aplicatiei din simpli trecători, care parcurg în grabă o zonă cu potential turistic si care, poate, admiră pe fereastra masinii ruinele unei cetăti, în potentiali turisti. Să îi determinăm să se oprească, fie si pentru câteva minute, si să afle povestea acestor locuri deosebite pe care le promovăm prin intermediul proiectului. Un muzeu, o rezervatie naturală sau ruinele unei cetăti pot ascunde povesti frumoase care, datorită acestei tehnologii încorporate în aplicatia Top City Card, devin mai accesibile oamenilor”, a declarat Attila Kiraly, Presedinte Asociatia „Clujul Văzut Altfel“.

“După 9 luni de la lansarea BCR City Card, primul card de debit, contactless, emis instant, revenim cu un nou proiect ambitios dezvoltat împreună cu Asociatia “Clujul Văzut Altfel” pentru clientii nostri tineri. Aplicatia Top City Card va consolida legătura Băncii Comerciale Române cu detinătorii de carduri pentru că ne va permite să observăm preferintelor clientilor nostri atunci când vine vorba despre cumpărături, lozurile unde servesc masa sau petrecerea timpului liber”, a declarat Sorin Cordovan, Director Zonal BCR.Aplicatia Top City Card îi ajută pe detinătorii de BCR City Card si Top City Card să descopere rapid si usor locatiile partenere. Bazându-se pe localizarea utilizatorului, aplicatia le va permite acestora să caute cele mai apropiate oferte din oras, grupate pe categorii si domenii de activitate: de la restaurante, cafenele, pub-uri, până la hoteluri, activităti de petrecere a timpului liber si obiective cultural-turistice. Utilizatorul poate selecta modul de afisare a rezultatelor (listare sau hartă), poate opta pentru functia de navigare si are la dispozitie detalii despre aceste puncte de interes (fotografii, date de contact, oferta city card disponibilă, informatii generale, etc).

Pe lângă recomandările date si informatiile referitoare la ofertele City Card, aplicatia Top City Card se foloseste de o tehnologie inovativă care permite dispozitivelor amplasate la partenerii din cadrul proiectului să comunice în mod direct cu aplicatia instalată pe terminalele mobile ale utilizatorilor.

Odată ajuns la un punct de interes inclus în proiect, utilizatorul este întâmpinat cu un mesaj de bun venit, care contine si informatii referitoare la oferta City Card, precum si optiunea de a porni functia de ghid turistic..

În prezent, există peste 330 de parteneri în orasele Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Sibiu, iar parteneriatul se va extinde si în alte orase cu universităti de prestigiu: Bucuresti, Constanta, Iasi, Oradea, Sighisoara, Târgu Mures si Craiova.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar