transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-05-2016

Banca Transilvania devine partenerul principal al Federatiei Romane de Baschet

Banca Transilvania devine partenerul principal al Federatiei Romane de Baschet

Banca Transilvania devine partenerul principal al Federatiei Române de Baschet si va sustine activitatea si planurile competitionale ale acesteia. Parteneriatul a fost făcut public astăzi, în Bucuresti, în cadrul unei conferinte de presă, de către Ömer Tetik – Directorul General al Băncii Transilvania si de Horia Păun – Presedintele Federatiei Române de Baschet.

Prin acest parteneriat, BT va fi sponsor al EuroBasket 2017; sponsor principal a Echipei Nationale de Baschet Masculin în sezonul competitional 2016-2017; va sustine principalele turnee si activităti ale echipelor nationale de baschet masculin si feminin U20, U18, U16, respectiv va fi sponsor principal al Echipei Nationale de Baschet Feminin Senioare în sezonul competitional 2016-2017.
 
Federatia Română de Baschet are 275 de cluburi afiliate si peste 21.000 de sportivi legitimati în competitiile interne. „Ne bucurăm că Banca Transilvania devine, prin acest parteneriat, principalul sustinător al baschetului românesc. Investind în valorile autohtone, investim în mândria natională, baschetul fiind un sport foarte iubit si practicat în tara noastră de jucători de toate vârstele. Sperăm în rezultate cât mai bune ale echipei nationale si ale echipelor de club. Banca Transilvania este prieten al baschetului românesc”, declară Ömer Tetik, Directorul General al Băncii Transilvania.“Federatia Română de Baschet este onorată să anunte oficial extinderea parteneriatului cu Banca Transilvania. După ce anul trecut BT a devenit Sponsorul Oficial al echipei nationale feminine de baschet a României, fiind un partener esential pentru calificarea la Eurobasket Women 2017, sunt bucuros să anunt că ne-am decis să extindem colaborarea, dorind să o transformăm într-un parteneriat solid, de lungă durată, care vizează atât performantele sportive, cât si dezvoltarea si promovarea baschetului în rândul copiilor si tinerilor. Parteneriatul cu Banca Transilvania ne va ajuta, cu sigurantă, să obtinem performante pe măsura încrederii în acest sport”, afirmă Horia Păun, Presedintele Federatiei Române de Baschet.

Banca este, de asemenea, finantator principal al Clubului Sportiv U-BT Cluj-Napoca, iar din decembrie 2015 a devenit sponsorul oficial al Echipei Nationale de Baschet Feminin în Campania de Calificare la Eurobasket 2017. De asemenea, BT contribuie la cresterea viitoarelor generatii de baschetbalisti, asa încât este de câtiva ani partenerul programului „Ghită Muresan Summer Camp”, iar în acest an va sustine Campionatul National de Baby si Mini Baschet, destinat copiilor între 7 si 12 ani. Banca Transilvania si Federatia Română de Baschet au realizat împreună un record european de audienta în preliminariile Eurobasket Women din 2017: aproape 7.000 de spectatori la jocul România-Turcia, care a avut loc în Cluj-Napoca.

România se numără printre cele 8 tări care în 1932 au fondat Federatia Internatională de Baschet Amator (FIBA), alături de Argentina, Cehoslovacia, Elvetia, Grecia, Italia, Letonia si Portugalia. Practic, inclusiv România a pus bazele baschetului modern; Ghită Muresan a fost primul român care a jucat în NBA. Acesta si-a început cariera de jucător de baschet în Cluj-Napoca, la CS Universitatea Mobitelco, actuala echipă U-Banca Transilvania, sponsorizată de Banca Transilvania; Campionatul European de Baschet (Eurobasket 2017) va fi găzduit în premieră în România; tara noastră a participat de 17 ori la aceasta competitie.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.300 de angajati, 550 de sedii si 2,2 milioane de clienti. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondială.

Federatia Română de Baschet (FRB) a fost fondată în 1931 si este membru fondator al Federatiei Internationale de Baschet (FIBA) începând cu anul 1932. FRB organizează, conduce si dezvoltă activitatea baschetbalistică din România, promovând intern si international acest sport. Este formată din structuri sportive cu sectii de baschet si asociatii în judetele tării si în Bucuresti.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar