transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-03-2023 4.525 lei 4.9214 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-10-2019

Bicicleta, un mijloc de transport economic si eficient

Bicicleta, un mijloc de transport economic si eficient

Inainte de crearea bicicletei moderne de astazi, existau cateva exemple de dispozitive mai simple de transport pentru biciclete. Totul a inceput in secolul 16, odata cu descoperirea schitelor lui Leonardo da Vinci din 1493, care includeau modele simple pentru biciclete.

 

Unii istorici sustin ca studentul sau, Gian Giacomo Caprotti, a facut acest desen, fie ca este cu totul fals. Acest design nu a fost produs niciodata ca model de lucru, iar in urmatorii patru sute de ani, caii au ramas unicele mijloace de transport accesibile pe drumurile publice.

Baronul german Karl von Drais a inventat precursorul bicicletei moderne la inceputul secolului al XIX-lea. Acest velocipede numit „Laufmaschine” era format din doua roti care erau tinute impreuna cu o bara centrala.

 

Cel care conducea vehiculul respectiv trebuia sa alerge pe langa bicicleta pentru a atinge viteza necesara, apoi se aseza pe sa, ridicand picioarele intr-o pozitie confortabila . Designul lui Von Drais a fost imbunatatit in Anglia cu „Dandy Horse” care a avut un succes comercial foarte mare.

 

Bicicleta este foarte buna pentru sanatatea noastra deoarece:

-Ciclismul favorizeaza pierderea in greutate;

-Pierderea in greutate este unul dintre beneficiile ciclismului;

-Pierderea in greutate este unul dintre beneficiile ciclismului.


 
In ziua de atazi este mult mai simplu sa intri in posesia unei biciclete deaorece exista pe piata foarte multe magazine specializate in comercializarea de biciclete oras.

Un astfel de magazin este si racingbikeshop.ro, care se ocupa cu comercializarea mai multor tipuri de bicicleta. Magazinul gazduieste, biciclete MTB, biciclete trekking sau biciclete oras, la preturi foarte avantajoase care incep de la 1499 lei.

In ceea ce priveste echiparea cu accesorii, gama de biciclete oras city&trekking se bucura de un portbagaj de dimensiuni generoase si un sistem de iluminare, ambele foarte utile pentru deplasarile in oras sau in afara acestuia, mai ales pe timp de noapte. Din cadrul bicicletelor de trekking au fost dezvoltate si bicicletele de fitness, cu ceva ani in urma. Bicicleta de fitness este la baza o bicicleta de trekking, dar care renunta la toate accesoriile care aduc greutate in plus.

O bicicleta oras aduce foarte multe avantaje utilizatorului, nu doar financiare, deoarece bicicleta nu va necesita carburant, asigurare lunara sau RCA. Unicele consumabile care se schimba odata pe an sunt cauciucurile.
 

Ecuatia este simpla, cand vine vorba de pierderea in greutate, „caloriile arse trebuie sa depaseasca caloriile mconsumate”. Deci, trebuie sa arzi mai multe calorii decat consumi pentru a slabi. Ciclismul arde calorii: intre 400 si 1000 pe ora, in functie de intensitate si greutatea calaretului.

Desigur, exista si alti factori: componenta caloriilor pe care le consumi afecteaza frecventa alimentarii, la fel si calitatea somnului si, desigur, timpul petrecut la arderea caloriilor va fi influentat de cat de mult te bucuri de activitatea aleasa.

Ciclismul intaresteste muschii

Elementul de rezistenta al bicicletei inseamna ca nu arde doar grasimea. Vei capata si o masa musculara- in special muschii fesieri, coapse, pulpe. In general, persoanele care practica ciclismul, tind sa aiba o masa musculara mult mai mare.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar