transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-04-2016

Biletele UEFA Euro 2016 ajung in Romania prin curierul DPD

Biletele UEFA Euro 2016 ajung in Romania prin curierul DPD

Posta Franceză, livratorul oficial al competitiei UEFA Euro 2016, alături de subsidiarele sale, companiile de curierat Chronopost si DPD, începe distributia tuturor celor 2,5 milioane de bilete disponibile pentru campionat. Primele bilete vor fi livrate începând cu data de 2 aprilie. Acestea vor fi preluate din Franta prin serviciul Chronopost si livrate în Europa si alte 176 de tări de pe 5 continente prin companiile subsidiare La Poste. În România, suporterii îsi vor primi biletele prin curierii DPD. 

În total, peste 2,5 milioane de bilete vor fi distribuite pe parcursul lunilor aprilie si mai, atât către suporteri, cât si către partenerii UEFA, companii si federatii nationale.

La Poste si subsidiarele sale, recunoscute la nivel global pentru expertiza pe livrări individuale, a colaborat cu zeci de specialisti pentru implementarea unui sistem unic de expediere cât mai rapidă a tuturor biletelor în Europa si restul lumii.

Fiecare client va primi pe e-mail o notificare cu numărul de livrare. În tările acoperite de curierii DPD, inclusiv România, clientii vor fi notificati printr-un al doilea e-mail, cu o zi înainte de livrare. Aceste măsuri vor permite fiecărui destinatar să urmărească pas cu pas ”drumul” biletului, accesând  website-ul www.laposte.

fr/uefa-euro2016, serviciu de traking online dedicat La Poste/UEFA.

Website-ul este disponibil în limbile franceză, engleză si germană, si poate fi utilizat prin introducerea unui cod de acces creat de client.

DPDgroup este al doilea cel mai mare furnizor de servicii de curierat rutier din Europa. DPDgroup combină tehnologia inovatoare si experienta locală pentru a furniza servicii flexibile si prietenoase atât pentru expeditori, cât si pentru destinatari. Cu serviciul de top Predict, DPDgroup a setat un nou standard de satisfactie a clientior, care au cel mai apropiat acces la livrările pe care le realizează.

Cu 30.000 de angajati, o retea care numără 22.000 de puncte Pickup, DPDgroup livrează în fiecare zi 3,6 millioane de colete, în peste 230 de tări, prin cele 4 branduri pe care le detine: DPD, Chronopost, SEUR si Interlink Express.

DPDgroup este reteaua de livrare colete a GeoPost, care a înregistrat vânzări de 5,7 miliarde € în 2015. GeoPost este holding-ul detinut de Grupul francez La Poste.
 
În România, DPD se află în top 3 companii de curierat. Prin tehnologia inovatoare, cunoasterea pietei locale si cele 2 servicii Predict si PalletOne, DPD România oferă cea mai bună experientă de livrare atât expeditorilor, cât si destinatarilor.

Cu o echipă de peste 600 de angajati si francizori si având acces la o retea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual 7 milioane de colete.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar