transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-05-2016

Blaxy Premium Resort & Hotel - oferte si preturi pentru sezonul 2016

Blaxy Premium Resort & Hotel - oferte si preturi pentru sezonul 2016

La doi ani de la debutul lucrarilor si la un an de la deschiderea oficiala a complexului in sistem de proprietate periodica, dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel anunta inaugurarea serviciilor hoteliere in cadrul resortului din localitatea 23 August - Olimp si functionarea acestora in paralel cu proprietatea periodica.

540 de camere deja finalizate in cele 3 tronsoane ale resortului

Din cele 7 tronsoane planificate cu un total de peste 900 de apartamente de tip studio (condo), dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel au inaugurat deja 3 tronsoane, cu un total de 540 de camere. Dintre acestea, o parte au fost deja contractate in regim de proprietate periodica si o parte vor fi inchiriate in regim hotelier, incepand cu sezonul 2016. Camerele disponibile sunt cu vedere la mare sau cu vedere la Lacul Tatlageac, au o suprafata de aproximativ 32 mp si includ un pat dublu si o canapea extensibila.

Costul unui sejur in cadrul Blaxy Premium Resort&Hotel S.A. variaza de la 360 lei / camera / noapte la 670 lei / camera / noapte, incluzand cazarea intr-o camera tip condo pentru doi adulti si 2 copii, micul dejun si accesul la toate facilitatile resortului. La solicitare se pot acorda servicii de pensiune completa la pretul de 90 lei/zi/pers.

Suprafata totala a complexului este de 72.000 de metri patrati si include pe langa cele 7 tronsoane proiectate si piscine exterioare pentru adulti si copii, restaurante, baruri, cluburi, zona dedicata pentru copii si un teatru de vara de tip amfiteatru.Situat in zona localitatii 23 August si a lacului Tatlageac, complexul beneficiaza de o plaja privata in suprafata de aproximativ 10.000 mp, accesul la plaja fiind posibil printr-o plimbare de cateva minute printr-o padure cu alee amenajata.

“Proprietarilor care au decis sa achizitioneze un apartament sau mai multe in complexul Blaxy le-am oferit posibilitatea de a trata aceasta tranzactie ca o investitie. Astfel, acestia pot opta pentru a lasa apartamentul in administrarea resortului in vederea inchirierii catre cei doritori. De asemenea, celor interesati le oferim posibilitatea sa vina pentru un sejur timp de o saptamana in regim hotelier, iar daca le place atunci pot cumpara un condo devenind proprietari pe viata timp de o saptamana in fiecare an si le oferim banii inapoi pe sejur“ a declarat Liliana Filip, Director General - Blaxy Premium Resort & Hotel.

Servicii turistice de tip hotelier si programe de entertainment pentru adulti si copii

Pentru a veni in sprijinul serviciilor hoteliere, resortul a inclus deja posibilitatea de a opta pentru meniu pensiune completa, pregatit de maestrii bucatari cu experienta in marile resorturi de pe litoralul turcesc, dar si programe de entertainment organizate pentru copiii si adultii cazati in resort.

“Numarul mare de solicitari primite in timpul sezonului trecut ne-a facut ca anul acesta sa reconsideram calendarul deschiderilor si sa oferim si servicii hoteliere, pe langa cele de proprietate periodica. Pentru a sprijini acest tip de servicii suntem consiliati de o echipa de specialisti in arta culinara si servicii de entertainment din Turcia, Elvetia si Statele Unite, care pregateste meniul si programul de activitati din cadrul resortului. “ a declarat Liliana Filip, Director General Blaxy Premium Resort & Hotel.

Concerte si evenimente dedicate turistilor Blaxy

Sezonul 2016 se anunta a fi plin de evenimente in amfiteatrul Blaxy. Primul concert de anvergura organizat in resort va fi al trupei Vunk, in perioada 10-12 iunie, locurile fiind deja ocupate in proportie de 40%.

Blaxy Premium Resort & Hotel este un resort turistic construit in zona localitatii 23 August, la cativa km de Olimp. Lucrarile de constructie au fost lansate in anul 2014, iar primii turisti au trecut pragul resortului un an mai tarziu, in vara anului 2015. Suprafata totala acoperita de complex este de 72000 metri patrati, incluzand mai multe piscine pentru adulti si copii, kids club, un amfiteatru in aer liber, restaurante, baruri, dar si o plaja privata de aproximativ 10000 metri patrati. La finalul proiectului vor fi construite 7 tronsoane cu regim de inaltime de 9-10 etaje si un total de peste 900 de camere, dar si un hotel cu 400 de camere de 5 stele.

Blaxy Premium Resort & Hotel este primul resort de la Marea Neagra, din Romania, care ofera posibilitatea achizitionarii de apartamente cu doar cateva mii de euro, in regim de proprietate periodica, adica sa devii proprietar pe viata timp de o saptamana in fiecare an.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar