transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-01-2016

Bonus promotional de bun venit la Winmasters - pana la 400 lei

Bonus promotional de bun venit la Winmasters - pana la 400 lei

Casa de pariuri sportive online Winmasters a lansat o campanie promotionala in cadrul careia ofera bonus de 50% din primul depozit, disponibil doar pentru clientii care isi deschid un cont nou pana pe 7 ianuarie 2016. Conform ponturi-bune.ro, website specializat in recomandari legate de pronosticuri sportive si agentii de pariuri online, bonusul poate ajunge pana la 400 de lei (bonus maxim), in cazul unui depozit de minim 800 lei.

"Prima casa de pariuri online care a obtinut licenta iti ofera o selectie generoasa de sporturi, cu peste 7000 de jocuri la care poti alege din zecile de optiuni de pariere, pre-meci sau live", se precizeaza in sursa citata mai sus. Asadar, cei care pariaza pe Winmasters o pot face in maxima siguranta si in deplina legalitate, caci aceasta casa de pariuri sportive pe internet a primit licenta de la autoritatile romane competente in acest domeniu. Asa cum se stie, in prezent jocurile de noroc online (inclusiv pariurile online) sunt clar reglementate in tara noastra, iar industria este atent supravegheata. Cei care pariaza pe website-uri nelicentiate risca amenzi considerabile.

"Deschide un cont la Winmasters pornind de pe ponturi-bune.ro. Fa un depozit de minim 40 RON.

In sectiunea “Solduri si Transferuri” introdu codul BONUS400RO. Vei primi 50% din valoarea depozitului initial pana la 400 RON. Oferta expira pe 7.01.2016", spun reprezentantii website-ului dedicat pasionatilor de pariuri sportive. Detalii complete despre casa de pariuri Winmasters pot fi accesate pe www.ponturi-bune.ro, iar detalii despre conditiile de joc pot fi citite pe website-ul agentiei. Jocurile de noroc sunt dedicate exclusiv persoanelor cu varsta de minim 18 ani. Este recomandata actionare responsabila, pentru ca jocul sa fie mereu placut, chiar si cand pronosticurile nu sunt alese inspirat.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar