transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-12-2014

Bursa Intercultura: Intesa Sanpaolo Bank ofera liceenilor romani, pentru al VIII-lea an consecutiv, burse pentru a studia in Italia

Bursa Intercultura: Intesa Sanpaolo Bank ofera liceenilor romani, pentru al VIII-lea an consecutiv, burse pentru a studia in Italia

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, continuă pentru al VIII-lea an consecutiv programul Bursa Intercultura, prin care oferă burse de studiu în Italia, în valoare de 12.000 euro, elevilor de liceu din România. La proiect pot participa elevii de la orice liceu din România, care în anul scolar curent studiază în clasa a 9-a sau a 10-a (născuti între 01.01.1998 – 01.06.2000), ce vor avea astfel posibilitatea de a studia 1 an scolar integral (clasa a 10-a sau a 11-a), în Italia. Aceasta este conditia preliminară de aplicare si eligibilitate în cadrul acestui proiect de responsabilitate socială si educatie interculturală, initiat si sustinut exclusiv de către Intesa Sanpaolo Bank.

Bursa Intercultura acoperă toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea, timp de un an scolar în cadrul unei familii italiene fiind astfel complet integrati în mediul social si scolar din Italia. Detalii complete despre programul de burse Intercultura, formularele de înscriere, testimoniale ale altor liceeni români care au absolvit acest program si alte informatii utile sunt disponibile în sectiunea Despre Noi /Sustenabilitate /Proiecte a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit din orice retea Tel Verde 0800.800.888.

„Doar în anul 2013, Intesa Sanpaolo a sustinut financiar 74 de burse pentru copii din Italia, dar si din cele 12 tări în care grupul detine bănci subsidiare. În România, Intesa Sanpaolo Bank a deschis calea pentru acest proiect educational acum 8 ani, iar succesul ne-a încurajat să continuăm.

Speram să oferim si în viitor acestă alternativă, această sansă de perfectionare încă de la nivel de liceu tuturor copiilor români pasionati de performantă”, a declarat Marco Capellini, director general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Toti candidatii eligibili interesati de Bursa Intercultura si de un an de studiu în Italia trebuie să completeze si să trimită aplicatiile pe adresa băncii până pe 30.01.2015, cel târziu. Selectia pentru Bursa Intercultura se va face în mai multe etape, direct de către Fundatia Intercultura/AFS din Italia, co-organizatoare a acestui program. 

Fundatia Intercultura/AFS este o organizatie internatională, non profit, care oferă oportunităti de schimburi educationale interculturale pentru a-i ajuta pe cei interesati să-si dezvolte cunostintele si aptitudinile. Fundatia organizează încă din 1955 schimburi culturale în peste 90 de tări. De 10 ani fundatia colaborează cu Grupul Intesa Sanpaolo în organizarea de programe pentru elevi din tările în care Grupul activează.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienti. Grupul este prezent în Europa Centrală si de Est, în Orientul Mijlociu si în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităti ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 tări din regiune.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar