transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2016

Centrul de distractie MAXFUN, in cadrul AFI Palace Cotroceni

Centrul de distractie MAXFUN, in cadrul AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, îsi consolidează pozitia de lider pe zona de divertisment în Bucuresti, odată cu deschiderea centrului de distractie MAXFUN. MAXFUN este un spatiu integrat de distractie ce se adresează unui target extins, de la tineri, până la adulti si familii.  Cu un design ultra modern, MAXFUN va pune la dispozitie o serie de jocuri pentru activităti recreative, de la bowling si billiard până la jocuri video, de la cele mai clasice până la cele mai noi simulatoare, pentru toate vârstele.

“AFI Palace Cotroceni detine în momentul de fată cea mai extinsă ofertă de divertisment în rândul centrelor comerciale din capitală. Încă de la intrarea pe piata din România, AFI s-a pozitionat ca un centru comercial complet, de la optiuni de distractie si petrecere a timpului liber, până la shopping, găzduind peste 300 de branduri cunoscute national si international. MAXFUN extinde zona de entertainment ce cuprinde o multitudine de alte optiuni de distractie, cel mai mare pationar acoperit dintr-un centru comercial din România, singurul roller coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, arena laser tag, piste de karting, primul IMAX din tară si multe altele.”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

MAXFUN aduce în premieră 6 piste de bowling dotate cu cele mai performante echipamente din România, ce detin sistemul de scor BES X. Jucătorii se pot fotografia sau îsi pot realiza caricaturi, pe care le pot posta pe profilul lor de Facebook, la fiecare lovitură STRIKE.

 

O altă atractie în centrul de distractii MAXFUN este zona Arcades, un perimetru în care sunt puse la dispozitie jocuri video clasice, dar si simulatoare care pot fi folosite de toate categoriile de public, indiferent de vârstă. 

De asemenea, clientii se pot bucura de sistemul promotional Joy Shop pe baza căruia toti cei pasionati de gaming vor fi răsplătiti cu premii speciale din magazinul Joy.

MAXFUN detine si un spatiu dedicat lounge-ului, ce dispune de 12 mese si peste 80 de locuri moderne, ce pot fi reamenajate, în functie de nevoile clientilor. Spatiul a fost conceput astfel încât să poată găzdui petreceri si evenimente, un DJ asigurând în permanentă muzica adecvată.

Mai mult, în locatie există si un bar, unde clientii au posibilitatea să comande dintr-un meniu select de băuturi.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar