transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-12-2014

Christmas at The Grand Chocolate Factory - targ de Craciun in Bucuresti, la The Grand Avenue si in gradina JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Christmas at The Grand Chocolate Factory - targ de Craciun in Bucuresti, la The Grand Avenue si in gradina JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Galeria Comercială de Lux The Grand Avenue si JW Marriott Bucharest Grand Hotel deschid oficial Christmas at The Grand Chocolate Factory, unul dintre cele mai rafinate târguri de Crăciun, vineri, 5 decembrie.

Personaje care amintesc de îndrăgitii eroi din filmul “Charlie si fabrica de ciocolată” vor întâmpina oaspetii începând cu ora 19.00 si îi vor ghida prin lumea de poveste imaginată atât pentru cei mici, cât si pentru părintii lor. Creat cu scopul de a aduce la Bucuresti atmosfera de sărbătoare a celebrelor târguri de iarnă din toată lumea, Christmas at The Grand Chocolate Factory îsi asteaptă vizitatorii cu ciocolată fină, jucării fistichii, flori cu dichis, un castel impresionant din turtă dulce, precum si vestitul vin fiert cu mirodenii (glühwein).

Deoarece ciocolata este unul dintre ingredientele nelipsite de pe masa de sărbători si unul dintre preparatele gastronomice cele mai rafinate, meniul de brunch din fiecare duminică de la JW Steakhouse Bucharest va include, la rândul său, si specialităti de ciocolată, alcătuite special pentru copii.

Aceste elemente se alătură decorului unic, care reprezintă, la rândul lui, o transpunere în atmosfera de Crăciun a celebrului film “Charlie si fabrica de ciocolată”. Christmas at The Grand Chocolate Factory se desfăsoară până la data de 21 decembrie, între orele 14.00-21.00 (luni-vineri) si 11.00-21.00 (sâmbătă si duminică).

“Întreaga lună decembrie sărbătorim iarna; fie că este Sfântul Nicolae, fie că este Crăciunul, decembrie este perioada în care ne lăsăm imaginatia mai liberă decât oricând si lăsăm copilăria să ne ia din nou în stăpânire.

Am plecat de la această premisă atunci când am creat Christmas at The Grand Chocolate Factory si am integrat acest concept în specificul The Grand Avenue si JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ambele caracterizate prin rafinament”, a precizat Oana Mocanu, Marketing and Sales Manager The Grand.

Principalii expozanti la Christmas at The Grand Chocolate Factory sunt JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Madame Lucie, Organizatia Umanitară Concordia, Fundatia Adept, SOS Satele Copiilor, Clubul de Sănătate World Class, Poiana Soarelui, Asociatia Ana si copiii, Asociatia Bucovinenilor, Istoriato, Flora mixt, Second Chance Romania, Handmadeart, Ikebana Style, Boromir.

Ei vor expune obiecte artizanale, globuri pictate manual, obiecte de artă, jucării –, dar vor oferi publicului si gustări dintre cele mai variate: gofre în sos de ciocolată, figurine din turtă dulce, panettone, briose cu ciocolată, gemuri si siropuri, prăjituri cu fulgi de ciocolată. Impătimitii târgurilor de Crăciun renumite în întreaga lume vor găsi si delicatesele traditionale de iarnă, precum vinul fiert cu mirodenii sau cârnatii prăjiti.

Partenerul media al Christmas at The Grand Chocolate Factory este Magic FM.

The Grand este cel mai mare complex multifunctional de lux din România, cu o suprafată de 85.000 mp distribuită pe 13 niveluri, care detine: birouri cu facilităti de ultimă generatie – The Grand Offices; zona unică de shopping The Grand Avenue, singurul bulevard al brandurilor de lux din Bucuresti: Louis Vuitton, Rolex, Valentino, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Ermanno Scervino, Scavia; hotel de 5 stele – JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu 402 camere, 3 restaurante speciale, cafenea, săli de evenimente, facilităti extinse pentru conferinte, toate la un standard international de înaltă clasă; Clubul de Sănătate World Class; parcarea The Grand Parking cu 525 locuri securizate în interiorul si în afara cladirii.

Marriott International (NYSE:MAR) este unul din cele mai importante lanturi hoteliere mondiale, cu peste 3.100 de hoteluri în 66 de tări si teritorii. Brandurile sub care operează grupul sunt Marriott, JW Marriott (prezent si în România), Renaissance, Courtyard, Residence Inn, Ritz-Carlton etc. Compania are sediul central în Bethesda, Md., SUA.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar