transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-06-2015

Concertul Robbie Williams la Bucuresti, live pe www.telekomtv.ro si in aplicatia Telekom TV

Concertul Robbie Williams la Bucuresti, live pe www.telekomtv.ro si in aplicatia Telekom TV

Telekom Romania, sponsorul principal al concertului lui Robbie Williams la Bucuresti, invită fanii artistului care nu pot să ajungă pe 17 iulie la eveniment să vadă concertul anului LIVE, online, pe www.telekomtv.ro si în aplicatia de mobil Telekom TV. Utilizatorii sunt invitati să îsi rezerve unul din cele 50.000 de bilete virtuale până pe 16 iulie, ora 16:00, fie că sunt sau nu clienti Telekom.

În plus, clientii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări LIVE concertul anului pe canalul Dolce Info (pozitia 100 SD sau 440 HD) pe 17 iulie, începând cu ora 18:00.

Înregistrarea pentru unul din cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro urmând o serie de pasi. Informatiile complete despre înregistrare, atât pentru clientii Telekom cât si pentru cei care nu utilizează serviciile T, sunt disponibile pe www.telekom.ro.După lansarea brandului „T” în 2014, cu trei concerte organizate în trei orase simultan, zeci de artisti si peste 50.000 de oameni prezenti la cel mai interactiv spectacol din România, Telekom îl aduce anul acesta în România, pentru prima oară, pe megastar-ul international Robbie Williams.

Concertul va avea loc pe data de 17 iulie, în Piata Constitutiei, si face parte din turneul international “Let me Entertain You”, care se desfăsoară în peste 10 tări.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar