transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-10-2014

Cosurile cadou de Sarbatori, un segment tot mai voluminos in comertul online

Cosurile cadou de Sarbatori, un segment tot mai voluminos in comertul online

A devenit deja un trend oferirea de cadouri de Craciun si de Paste sub forma de cosuri cadou, in special in mediul business. Se ofera astfel de cadouri pe toate directiile: companiile ofera angajatilor si partenerilor de afaceri, angajatii ofera sefilor si colegilor, in special in companiile mari. De asemenea, tot mai multe persoane din mediul urban aleg astfel de cadouri pentru familie si prieteni, caci exista variante de cadouri office, dar si variante de cadouri potrivite pentru cei foarte apropiati.

Cele mai multe comenzi de cosuri cadou sunt inregistrate de magazinele online si offline care comercializeaza astfel de produse in perioadele de Sarbatori, adica inainte de Craciun si de Paste. Comenzi insemnate sunt consemnate si de 1-8 Martie si de 1 iunie. Pe segmentul de cadouri personale, Valentine`s Day puncteaza de asemenea un varf de vanzari.

Inainte de Sarbatorile de iarna, cosuri cadou sunt pregatite in magazinele clasice de cadouri, dar si in supermarketuri si hipermarketuri.

Oferta cea mai variata poate fi gasita insa in magazinele online, acolo unde sunt expuse zeci de modele, pe toate categoriile de pret.

Comerciantii ofera idei potrivite anumitor ocazii si reusesc sa realizeze aranjamente extrem de elegante si rafinate, care vor impresiona cu siguranta. Cosurile cadou pot contine mancaruri si bauturi fine, dar si decoratiuni specifice Sarbatorilor. Exista si variante de cadouri ce includ produse office, alaturi de produse precum cele prezentate anterior.

S-au lansat tot mai multe magazine online specializate in cadouri de acest gen, iar unele dintre ele au deja clienti fideli care revin periodic cu noi comenzi. Se poate spune ca s-a constituit o nisa in comertul electronic, un sector al cosurilor cadou, cu accent pe zona de corporate.

Cei mai "generosi" clienti sunt persoanele juridice, companiile ce comanda un numar mare de cadouri. Totusi, magazinele se promoveaza si persoanelor fizice, propunand cosuri cu cadouri pentru el, cosuri cu cadouri pentru ea, cosuri cu cadouri pentru copii si cosuri dedicate familiei.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar