transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-12-2015

Fundatia Orange lanseaza o noua editie a fondului de finantare Lumea prin culoare si sunet

Fundatia Orange lanseaza o noua editie a fondului de finantare Lumea prin culoare si sunet

Fundatia Orange lansează o nouă editie a concursului de proiecte „Lumea prin culoare si sunet". Fondul de finantare sustine initiative propuse de organizatii nonprofit care doresc să implementeze proiecte, în special cu ajutorul tehnologiilor digitale, în beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere, de auz sau alte deficiente asociate. Fundatia Orange continuă să finanteze, pentru al cincilea an consecutiv, proiecte ce contribuie la îmbunătătirea calitătii vietii persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz si la integrarea socială a acestora, prin facilitarea accesului la educatie, la sănătate si la cultură.

Valoarea totală a finantării pentru proiectele câstigătoare în 2016 este de 300.000 de euro. Sprijinul financiar acordat de Fundatia Orange unui proiect poate varia între 20.000 si 50.000 de euro. Fundatia Orange invită institutiile publice sau organizatiile nonprofit (asociatii, fundatii sau federatii, institutii educationale, institutii medicale, institutii culturale) să candideze cu proiecte pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro până la 21 ianuarie 2016. Proiectele câstigătoare vor fi alese de un juriu format din membrii Consiliului Director al Fundatiei Orange.

La editia precedentă a concursului, organizatiile câstigătoare au fost: Asociatia Audiosofia, Biblioteca Natională a României, Sense International (România), scoala Specială pentru Deficienti de Auz „Sfânta Maria” din Bucuresti, Asociatia Natională a Interpretilor Autorizati în Limbaj Mimico-Gestual, Asociatia „Ascultă Viata” si Lions Club Arad.Mai multe detalii privind criteriile de participare sunt disponibile în Regulamentul concursului, atât pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro, cât si pe websiteul Fundatiei Orange la adresa: www.fundatiaorange.ro/finantare/index.html.

Fundatia Orange România este o organizatie nonprofit care se implică în viata comunitătii prin sustinerea de proiecte filantropice menite să aducă schimbări pozitive în viata persoanelor dezavantajate. Anual, prin fondul de finantare „Lumea prin culoare si sunet”, Fundatia Orange oferă granturi pentru organizatii neguvernamentale care desfăsoară proiecte de sănătate, educatie, cultură si integrare socială în sprijinul persoanelor cu dizabilităti de auz si/sau de vedere.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar