transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-10-2014

Fundatia Regina Maria a strans 65.000 de euro pentru primele 6 luni de functionare a celei de-a doua Policlinici Sociale

Fundatia Regina Maria a strans 65.000 de euro pentru primele 6 luni de functionare a celei de-a doua Policlinici Sociale

Gala „Din Inimă pentru Viitor”, organizată pentru al doilea an consecutiv de Fundatia Regina Maria si care a avut loc pe 11 octombrie la Cercul Militar National, a strâns 65.000 de euro pentru extinderea proiectului Policlinici Sociale. Până la jumătatea anului viitor, a doua Policlinică Socială va fi inaugurată în Bucuresti, la trei ani de la deschiderea primei unităti. Acesta este singurul proiect sustinut de o organizatie non-profit care oferă asistentă medicală integrată gratuită persoanelor fără asigurare medicală din Bucuresti. Începând din anul 2011, proiectul a beneficiat de fonduri în valoare de peste 400.000 de euro prin sprijinul a peste 120 de sponsori si donatori.
   
Noua Policlinică Socială va dubla numărul de beneficiari si va implementa un concept de centru pentru servicii sociale care să adreseze mai multe dintre problemele acestei categorii de public defavorizat, de la cele de sănătate, până la cele de educatie si incluziune socială.

„Peste 15.000 de servicii medicale gratuite si integrate (consultatii, tratamente, medicamente, proteze dentare, ochelari etc) au fost oferite celor peste 1.

500 de beneficiari ai primei Policlinici în cei trei ani de functionare,” declară Dr.Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Regina Maria. „Aceste realizări reprezintă meritul unei echipe de 27 de cadre medicale voluntare si peste 100 de voluntari ce au dedicat 20.379 de ore de muncă voluntară.”

În cadrul Galei „Din Inimă pentru Viitor” a fost colectată suma de 65.000 de euro, necesară acoperirii cheltuielilor operationale pentru primele sase luni de functionare a celei de-a doua Policlinici Sociale. Astfel, se vor oferi servicii medicale integrate celor aflati în mare nevoie, care dintr-un motiv sau altul, independent sau dependent de vointa lor, se află în afara sistemului public de asistentă.

Gala a adunat peste 250 de persoane, vedete si personalităti publice din diverse domenii  ce si-au arătat sustinerea fată de initiativele socio-medicale ale Fundatiei Regina Maria. Gazdele evenimentului au fost doctorul Wargha Enayati si Melania Medeleanu, voluntar si ambasador al Fundatiei. Le-au fost alături invitati precum Excelenta Sa, Adam Sambrook, Vice-ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii, Excelenta Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în Bucuresti, Excelenta Sa Dan Ben-Eliezer, Ambasadorul Israelului, Printesa Marina Sturdza, precum si alte personalităti si invitati surpriză: Qvartetul Chromatic, Maria Chifu, Grigore Lese, Maria Răducanu, Monica Anghel, Ozana Barabancea, Jezebel si Zoli Toth Project.

A doua editie a Galei organizată de Fundatia Regina Maria a beneficiat, în premieră, de participarea în cadrul aceluiasi eveniment a două organizatii din domeniul telecom, în sprijinul unei cauze sociale, pentru a oferi prin Policlinicile Sociale servicii medicale cu suflet celor aflati în nevoie. Aceste eforturi unite reprezintă un parteneriat de responsabiliate inedit între o organizatie nonguvernamentală si două companii private si pentru o cauză nobilă, o dovadă că ne putem uni fortele pentru a face lucruri bune si frumoase, indiferent de profilul activitătii noastre.

Dr. Wargha Enayati, Presedinte Fundatia Regina Maria: „Această deschidere de a fi împreună în sprijinul unei cauze sociale va contribui cu sigurantă la clădirea unei lumi mai bune. Suntem onorati să avem alături parteneri de încredere mici si mari si invităm pe oricine să ni se alăture pentru a dărui resurse si timp. Astfel îi ajutăm pe cei aflati în mare nevoie, dintr-un motiv sau altul, independent sau dependent de vointa lor, în afara sistemului public de asistentă.”
   
Ruxandra Vodă, Director Comunicare al grupului de companii Telekom România: „Desi este un brand tânăr, Telekom România are în spate un istoric îndelungat de sustinere a cauzei celor care au nevoie de tot sprijinul pe care îl putem oferi. Ne bucură să contribuim pentru bunul mers al clinicilor sociale sustinute de Fundatia Regina Maria, pe care o considerăm un partener de încredere în demersurile de responsabilitate socială.”

Angela Galeta, Director Fundatia Vodafone România: „Sănătatea este unul dintre domeniile în care am investit cu consecventă în ultimii 7 ani. Ne bucurăm să ne alăturăm cauzei Fundatiei Regina Maria si să sustinem înfiintarea celei de-a doua Policlinici Sociale din Bucuresti. Acest proiect răspunde uneia dintre directiile noastre prioritare de implicare în comunitate, aceea de a asigura accesul persoanelor defavorizate la servicii medicale de calitate.”

Persoanele care doresc să fie alături de proiectul medical Policlinicile Sociale si să ne sprijine pot dona pe platforma dedicată proiectul (http://united.fundatiareginamaria.ro/) sau pot să se implice în programele noastre de voluntariat.
   
Parteneri: Fundatia Vodafone România si Telekom Romania, Groupama Asigurări, ING Asigurări, Reteaua Privată de Sănătate Regina Maria, Agricover, Banca Comercială Română, Banca Transilvania, CGS Europe, Colliers International, Helpnet, KPMG, Ilex GSM, Mondelez, Pepsico, Pfizer, Porsche Group Romania, Raiffeisen Bank, Sony,Volksbank Leasing.

Ghidati de dorinta de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce prin puterea exemplului personal, prin grijă si actiune, dr. Wargha Enayati si sotia sa, Mitra Enayati au fondat în august 2010 Fundatia Regina Maria. Acestă fundatie este singura organizatie non-profit care oferă asistentă medicală integrată gratuită persoanelor fără asigurare medicală din Bucuresti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar