transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-12-2017

Idei grozave de vacante fara griji

Idei grozave de vacante fara griji

În ultima vreme îmi doresc să am mai puține griji, mai ales după un an întreg plin de evenimente. Să nu am cumpărături de făcut, facturi de achitat și mâncare de preparat. Cred că e simplu, e timpul să plec în vacanță, să uit de responsabilități. Ajung mai devreme acasă, deschid laptopul și caut să realizez o comparație între cele mai bune oferte. Am în minte multe idei și oferte de neratat, și pe măsură ce deschid pagină după pagină, imaginea unei relaxări perfecte se conturează încet-încet.

Rezervare de cel puțin 7 zile

Anul acesta nu-mi doresc decât să ajung la destinație! Îmi aleg țara preferată, o stațiune modestă, dar prietenoasă, și atât. Am obosit să stau două zile într-un loc, apoi iar alte trei zile în alt loc și așa mai departe. Bineînțeles există și avantajul financiar.

La 7 zile cazare, sigur măcar una dintre ele este gratuită.

Spa – neapărat

Mult timp am ocolit stațiunile specializate în odihnă și tratamente spa pentru simplul motiv că mergeam cu cei mici, cu prichindeii noștri, iar ei au nevoie de activități diverse și locuri noi. Anul acesta am regândit totul, cei mici au mai crescut, merg în tabere, deci e loc și de spa. Mă văd înotând într-o piscină uriașă, apoi stând întinsă pe șezlong, cu un pahar mare de suc de fructe. Fără parcuri de distracție cu zgomot asurzitor, fără lumini orbitoare.

Fără internet

Ei bine, mi-am propus să nu deschid deloc internetul în această perioadă. În fiecare seară, vom alege un nou restaurant sau un club popular, vom asculta muzică bună pentru suflet, și vom dansa. Mă tentează să gustăm mâncăruri tradiționale și să ne înveselim cu un pahar de vin aromat, în compania localnicilor.

Dormim cât putem

Știu că sună nepretențios, dar în weekend-uri niciodată nu reușesc să dorm mai mult de minunata oră șapte și jumătate. Se întâmplă să aud zgomote prin casă, sau să avem planificate cursuri cu cei mici. Oricum ar fi, mi-e dor să simt și să trăiesc intens toate momentele delicioase ale zilei, iar unul din aceste momente este dimineața. De obicei, este în grabă, pe fugă!!! Așa că am de gând ca în aceste zile să sorb cu nesaț aroma de cafea și mai ales felul în care orașul se trezește la viață, cu oamenii săi pregătindu-se de o nouă zi. Forfota dimineții, care la noi se pierde ușor atunci când facem toate aceste activități...O săptămână voi fi doar un spectator.

Fără limite la cheltuieli


Poate că pare puțin pueril, dar chiar mi se pare inadmisibil ca și în vacanță să îmi fac liste și socoteli. Nu, anul acesta vreau să mă răsfăț, să intru în magazinele de suveniruri și să mă bucur ca un copil de Crăciun. Deja am cercetat câte ceva pe credit247 și dacă va fi nevoie voi face un mic împrumut rapid. Fără stres, fără condiții obositoare și mai ales rapid.

Escapadele din monotonia vieții de zi cu zi, o activitate nouă măcar o dată la 2 luni, revederea cu prietenii vechi, o baie cu spumă și o cină romantică, un weekend rapid la mare cu cortul, răsfoirea unui album cu fotografii sunt hrană de preț pentru suflet. Să încercăm să ne umplem viața cu momente ca acestea în vacanță, și apoi, uitându-ne în urmă, să ne amintim cu drag și să le purtăm în suflet.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar