transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-12-2015

ING Bank ofera 250.000 de euro pentru imbunatatirea spatiului urban

ING Bank ofera 250.000 de euro pentru imbunatatirea spatiului urban

Inscrierile in competitia Urbaniada, lansata de catre ING Bank si The Institute, se incheie pe data de 14 decembrie 2015. Urbaniada este o competitie publica, iar arhitecti, urbanisti, publicitari sau membri ai organizatiilor neguvernamentale care au in plan proiecte de arhitectura, urbanism sau interventii publice sunt invitati sa le inscrie pe site-ul www.urbaniada.net. Se cauta proiecte ce au impact asupra unor comunitati mai mari, specifice marilor orase, cu o populatie minima de 100.000 de locuitori.

ING Bank va oferi finantare in valoare totala de 250.000 de euro pentru a pune in aplicare proiectele declarate castigatoare. Valoarea unui premiu variaza intre 15.000 si 100.000 de euro.

Juriul este format din noua specialisti in arhitectura, urbanism, sociologie si antropologie - Adrian Soare (Arhitect-Partener - SYAA), Andrei serbescu (Arhitect-Partener ADN BA), Attila Kim (Arhitect), Bogdan Iancu (Lector universitar Departamentul de Sociologie, Facultatea de stiinte Politice – SNSPA), Mircea Toma (Presedinte ActiveWatch), Oana Preda (Director Executiv CeRe), Rudolf Graf (Arhitect-Partener Vitamin Architects), Teodor Frolu (arhitect, antreprenor si co-initiator Rowmania) si Vera Marin (Arhitect urbanist, presedinte al Asociatiei pentru Tranzitie Urbana din Romania).

„Spatiul public este oglinda materiala a relatiilor si mentalitatilor din interiorul unei comunitati. Spatiul public romanesc incepe sa se coaguleze, sa evolueze si sa se defineasca impreuna cu societatea si comunitatile sale.

Astept sa vad in urmatorii 5 ani in spatiul public mai multa civilizatie, toleranta si respect”, declara Adrian Soare, membru al juriului.

“Sper sa vad proiecte care sa reinventeze diverse spatii pe care sa le redea oamenilor. Proiecte care sa incurajeze coagularea unor comunitati”, spune Oana Preda, membra a juriului.

Jurizarea se va face ?ntr-o prima etapa online. In urma acesteia, primele opt proiecte cu cele mai mari note vor intra ?n a doua etapa de concurs, ?n care candidatii ?si vor prezenta individual proiectele ?n fata juriului si a board-ului de CSR ING, alcatuit din angajati ai bancii. Finalistii vor fi anuntati pe 20 ianuarie 2016, iar lista proiectelor castigatoare va fi facuta publica pana pe 1 martie 2016. Proiectele castigatoare vor fi implementate pana la 1 noiembrie 2016. 
Mai multe detalii sunt disponibile pe www.urbaniada.net.

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza, care ofera servicii bancare unui numar de peste 33 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din peste 40 de tari. Infiintata in 1994, ING Bank Romania este in prezent o banca universala, oferind produse si servicii tuturor categoriilor de clienti – persoane fizice, mici antreprenori, companii medii si mari, institutii financiare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar