transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-11-2015

Intesa Sanpaolo Bank investeste pentru al IX-lea an in dezvoltarea tinerilor si ofera burse integrale in Italia, in valoare de 8.000 euro

Intesa Sanpaolo Bank investeste pentru al IX-lea an in dezvoltarea tinerilor si ofera burse integrale in Italia, in valoare de 8.000 euro

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, continuă pentru al XI-lea an consecutiv să investească în dezvoltarea tinerilor din România. Prin programul Bursa Intercultura, banca oferă o bursă integrală în Italia, pentru anul scolar 2016-2017, în valoare de 8.000 euro care acoperă toate cheltuielile inclusiv cazarea si transportul. La proiect pot participa elevii de la orice liceu din România, care în anul scolar curent studiază în clasa a-9-a sau a-10-a (născuti între 01.01.1999 - 01.06.2001), cunosc limba engleză sau italiană, sunt interesati de dezvoltarea personală si de cunoasterea unei alte culturi europene. 

Participantii la acest program de burse devin parte a comunitătii internationale AFS Intercultura, formată din tineri din întreaga lume care împărtăsesc aceeasi pasiune de a explora culturi străine. Ei beneficiază de o experientă complete interculturală, locuiesc pentru 10 luni într-o familie italiană si urmează cursurile unui liceu italian. Astfel bursierii Intercultura sunt perfect integrati în mediul social si scolar din Italia. Studiile efectuate pe parcursul bursei sunt recunoscute academic în România.Programele AFS Intercultura au un impact puternic pozitiv asupra vietii participantilor. AFS Intercultura a ajutat peste 400.000 de elevi si studenti să se dezvolte la nivel personal prin experiente de învătare interculturală. Participantii dezvoltă noi abilităti si capătă o perspectivă mai largă asupra lumii, în timp ce construiesc legături puternice si de durată cu oamenii care îi însotesc în această calatorie initiatică.

"În fiecare an, Grupul Intesa Sanpaolo sustine financiar zeci de burse pentru copiii din Italia, dar si din cele 12 tări în care grupul detine bănci subsidiare. În România, Intesa Sanpaolo Bank investeste în acest proiect educational de 9 ani consecutiv. Feedback-ul extraordinar primit de la participanti ne-a determinat să continuăm să oferim acestă alternativă, o reală sansă de perfectionare atât la nivel personal, cât si educational încă de la nivel de liceu, tuturor copiilor români", a declarat Marco Capellini, director general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Candidatii eligibili interesati de Bursa Intercultura si de un an de studiu în Italia trebuie să completeze si să trimită aplicatiile pe adresa băncii până pe 29.01.2016, cel târziu. Selectia pentru Bursa Intercultura se va face în mai multe etape, direct de către Fundatia Intercultura/AFS din Italia, co-organizatoare a acestui program.

Detalii complete despre programul Bursa Intercultura, formularele de înscriere, testimoniale ale altor liceeni români care au absolvit acest program si alte informatii utile sunt disponibile în sectiunea Despre Noi /Sustenabilitate /Proiecte a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit din orice retea Tel Verde 0800.800.888.

Fundatia Intercultura/AFS este o organizatie internatională, non profit, care oferă oportunităti de schimburi educationale interculturale pentru a-i ajuta pe cei interesati să-si dezvolte cunostintele si aptitudinile. Fundatia organizează încă din 1955 schimburi culturale în peste 90 de tări. De 10 ani fundatia colaborează cu Grupul Intesa Sanpaolo în organizarea de programe pentru elevi din tările în care Grupul activează.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienti. Grupul este prezent în Europa Centrală si de Est, cu peste 1.500 de unităti ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 tări din regiune.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Cum poti sa faci bani! Sursa banilor e chiar langa tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple si mai clare explicatii! Inveti imediat cum poti sa faci bani! Trebuie doar sa ai un calculator si o adresa valida de email,unde o sa primesti acest curs de exceptie si inveti garantat, GRATUIT, cum poti sa faci bani! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs online, cere informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar