transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-09-2016

Jocurile clasice de loterie vs. jocurile de noroc online

Jocurile clasice de loterie vs. jocurile de noroc online

In Romania, se poate spune ca jocurile de loterie au o traditie lunga. Loteria functioneaza practic de la inceputul secolului trecut, mai exact de 110 ani. De-a lungul timpului, sistemul loto romania s-a modificat destul de mult, insa principiul a ramas acelasi: multi participanti, putini castigatori, totul pe baza de noroc.

Pana si in perioada comunista, jocurile de loterie reprezentau printre putinele modalitati prin care romanii "normali" puteau primi o masina sau alte castiguri materiale semnificative. Dupa 1989, Loteria a capatat si mai multa popularitate, in anumite perioade ajungandu-se la sume foarte mari castigate la cel mai atractiv joc - loto 6 din 49.

Mirajul milioanelor de euro i-a cucerit pe romani, acestia avand insa posibilitatea de a participa si la jocurile de loterie din alte tari europene si nu numai, unde sumele sunt evident mult mai mari.

In prezent, jocurile clasice de loterie concureaza cu o alta forma de divertisment asemanatoare: jocurile de noroc online, extrem de accesibile si mai nou reglementate legal si in Romania.

Ne referim aici la pariuri sportive, poker, bingo si alte jocuri de acest gen. In era tehnologiei si a comunicatiilor, in care smartphone-urile si tabletele au devenit atat de populare, jocurile de noroc online castiga permanent teren in randul utilizatorilor.

Jocurile de loterie supravietuiesc insa si, in unele tari, se tot modernizeaza de asemenea. Exista chiar posibilitatea, in unele cazuri, de acces online la astfel de jocuri de noroc chiar si de tip loto. Cu bani putini, orice jucator poate avea o sansa (sau mai multe) de a castiga sume importante de bani sau alte obiecte (masini, apartamente, la trageri la sorti speciale).

De fapt, aceasta este principala deosebire intre loto si alte jocuri de noroc: in primul caz, cu un simplu bilet de joc, exista sansa de a castiga sume colosale, chiar si de ordinul milioanelor de euro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar