transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2015

KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery lanseaza cea de-a opta editie a programului Vreau in clasa a noua, in parteneriat cu World Vision

KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery lanseaza cea de-a opta editie a programului Vreau in clasa a noua, in parteneriat cu World Vision

În luna octombrie 2015, pentru al optulea an consecutiv, KFC si Pizza Hut sprijină programul World Vision - „Vreau în clasa a noua” printr-o campanie de strângere de fonduri desfăsurată în toate restaurantele din tară. Campania are ca scop sustinerea a cel putin 75 de copii cu posibilităti financiare limitate, din zonele rurale ale României, pentru a-si continua studiile la liceu. După succesul editiei din 2014, când a fost strânsă o sumă-record de 75,000 de euro, Pizza Hut Delivery se alătură campaniei, oferind clientilor posibilitatea să doneze în locatii odată cu ridicarea comenzilor.

Între 1 si 31 octombrie, oricine poate dona în urnele special amenajate din restaurantele KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery, indiferent de suma donată si fără a fi nevoit să cumpere ceva.
Datorită rezultatelor peste asteptări ale editiei din 2014, 93 de copii si-au putut continua studiile la liceu, cu 23 mai multi fată de obiectivul initial. Fiecare elev din program este sustinut cu o bursă lunară de 250 de lei pentru a putea acoperi cheltuielile specifice scolii.

„Multumită clientilor, angajatilor si tuturor celor care ne-au sprijinit în campania „Vreau în clasa a noua” am reusit anul trecut să ajutăm 93 de copii. În cei sapte ani de când am început colaborarea cu World Vision, am ajutat 717 de copii să-si continue studiile si să facă pasi spre un viitor mai bun. În 2015 sperăm să depăsim din nou asteptările si să sustinem mai multi copii, care astfel să-si construiască speranta unui viitor mai bun, iar noi, o societate mai bună si mai pregătită”, declară Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery România.

 

„Copiii sunt resursa cea mai de pret a unei tări pentru că ei vor construi viitorul. si cum jumătate din copiii României trăiesc în mediul rural, unde riscul de sărăcie este de sase ori mai mare decât în mediul urban, nu putem rămâne indiferenti. Doar unul din patru copii de la tară merge la liceu. Ceilalti, din lipsă de resurse financiare si de educatie în rândul părintilor, rămân acasă. Prin programul Vreau în clasa a noua ne asumăm rolul de a veni în întâmpinarea acestor copii, oferindu-le burse scolare pe toată perioada liceului. Suntem foarte recunoscători să-i avem alături de noi în această călătorie pe prietenii si partenerii nostri din cadrul companiilor KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery a căror dăruire si implicare ne onorează, ne încurajează si ne motivează să mergem mai departe.”, declară Cristina Mosteanu, Director Marketing World Vision România.

În campania din acest an, prin intermediul canalelor de social media, KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery propun tuturor fanilor să împărtăsească povesti, amintiri si emotii din liceu si să transmită mai departe mesajul campaniei, folosind hashtag-ul #anideliceu.

Ambasadorul proiectului este, pentru al treilea an consecutiv, Dani Otil. Acesta sustine în continuare campania de strângere de fonduri, după ce anul trecut a scos la licitatie prima sa cască de motociclist, iar banii au fost donati pentru programul „Vreau în clasa a noua”.

Copiii sustinuti prin program trăiesc în zone rurale din judetele Dolj, Ialomita, Vâlcea si Vaslui si sunt selectati în functie de situatia financiară a familiei, de rezultatele scolare, dar si de dorinta lor de a merge mai departe cu studiile. În ultimul an, toti elevii din clasa a 12-a din program au promovat examenul de Bacalaureat si 35 dintre acestia au devenit studenti. În total, 207 copii sustinuti de World Vision au urmat o facultate precum cea de Matematică, Constructii de Masini, Marketing, Arte Plastice, Geografie, Drept, Telecomunicatii, Finante, Bănci, Medicină Veterinară, Medicină, Asistentă Socială sau Academia de Politie.

Campania face parte din programul World Hunger Relief, cea mai mare initiativă internatională din sectorul privat, lansată de YUM! Brands Inc. al cărei beneficiar este World Food Programme, o subsidiară a Organizatiei Natiunilor Unite. Programul World Hunger Relief se desfăsoară în peste 130 de tări si teritorii si în mai mult de 40.000 de restaurante KFC, Pizza Hut si Taco Bell si implicând aproape 1,5 milioane de angajati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Diana
Daisy> 唔知blogspot因咩一直出error唔比我出你個comment 我在此再post:Daisy: Thanks Meling Lam for sharing your expireence. So did you just call an ordinary taxi from the street? If so, how close to the expo site entrance did the taxi drop you off? How far you needed to walk to the entrance after the taxi? Sorry for asking specific questions as I will bring my 2 small kids there, therefore I really prefer taking taxi to the nearest entrance but am afraid that we need to walk very long since heard that expo taxi may not be easy to call one.thanks again. Daisy> as I remember they got a number to call those taxi, refer to news: \"上海當局已設立一個的士調度平台 世博會期間遊客只需撥打 96822 叫車服務熱線 便可預約世博的士 舒舒服服出入世博會的管控區 \" And if you ever worry about getting a taxi, you can take an ordinary taxi and go to 馬當路地鐵站 (or of coz you can go to that station by subway too), go to take the 世博地鐵專車 then you can get off the 世博地鐵專車 at the 3rd station, then you will find yourself in the middle of the park, near European plaza.
Florin
Cum sa faci bani acasa! Vremurile sunt tot mai grele, nu-i asa? Salariul nu mai e suficient, asa ca e timpul sa inveti cum sa faci bani acasa! Da, noi iti oferim absolut gratuit un curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa! Solicita acum toate detaliile la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar