transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-03-2016

Leading Millenials - primul curs practic din Romania destinat managementului diferentei dintre generatii

Leading Millenials - primul curs practic din Romania destinat managementului diferentei dintre generatii

Compania de training Human Capital Resources (HCS) lansează Leading Millennials, primul curs practic din România care analizează cum se raportează angajații generației Y la locul de muncă și oferă soluții practice pentru creșterea eficienței lucrului în echipe multi-generaționale. Având la bază peste șase luni de cercetare și discuții cu un grup reprezentativ pentru generațiile X și Y, cursul practic le oferă managerilor din companii, dar mai ales departamentelor de HR, instrumentele necesare pentru a recruta tineri talentați și pentru a gestiona corect așteptările acestora.

„În ultimii ani, am discutat cu manageri din diferite industrii despre dificultățile gestionării echipelor cu membri de vârste diferite,” spune Radu Mărgărit, Trainer & Managing Director Human Capital Resources. „Angajații din generația Y sunt, adeseori, văzuți ca angajați problemă, o situație care ar trebui să ne sperie în condițiile în care ei vor reprezenta, mai curând decât ne dăm, poate, seama, marea majoritate a echipelor din companii. În acest context, devine extrem de important ca managerii să învețe cum îi pot motiva pe cei mai tineri angajați, cum îi pot ajuta să se integreze în structura organizațională a companiilor lor și să-și valorifice adevăratul potențial profesional. Programul Leading Millennials a apărut tocmai pentru a răspunde acestei nevoi de a crea o punte de legătură între generații, de a le aduce la aceeași masă și a construi, împreună, un limbaj comun pentru succes.”

Programul Leading Millennials se distinge pe piața locală și printr-o structură inedită, ce le vorbește atât managerilor, cât și angajaților. Astfel, acesta este alcătuit dintr-un modul mai amplu destinat managerilor („How to lead”) și un workshop aplicat pentru millennials („How to follow”).

„How to lead” le va oferi managerilor soluții concrete pentru  personalizarea procesului de recrutare a tinerilor, crearea unor proceduri diferite de induction pentru tinerii nou veniți în companie și implementarea unui mod mai eficient de alocare, monitorizare și evaluare a sarcinilor.

O componentă importantă a modulului o reprezintă și creionarea unei abordări personalizate pentru dezvoltarea profesională și motivarea generațiilor tinere și trecerea printr-o serie de exerciții practice pentru optimizarea comunicării între generații.

Workshop-ul destinat millennials („How to follow”) reia, pe scurt, unele dintre procesele descrise in modulul anterior, însă în sens invers. Mai exact, scopul acestuia este să clarifice pentru tineri diferențele de valori ale generațiilor alături de care lucrează zi de zi și să le ofere o serie de sfaturi pentru a îmbunătăți modul în care comunică cu acestea.

Programul Leading Millennials este disponibil la cerere și poate fi desfășurat atât în două zile (8 ore/zi), cât și pe parcursul a 6 săptămâni (3h/săptămână). Mai multe detalii despre curs se pot găsi și pe www.brainperform.ro/training/leading-millennials/, iar managerii pot cere informații suplimentare la adresa support @ brainperform.ro.

Cu o experiență de 13 ani pe piața românească, Human Capital Solutions pune la dispoziția companiilor din orice industrie instrumente personalizabile și la îndemână pentru evaluarea obiectivă și dezvoltarea eficientă a competențelor și abilităților soft-skills ale echipelor din organizațiile de orice mărime sau structură.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar