transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-10-2014

Lentilele de contact - accesorii practice, dar care trebuie tratate cu grija

Lentilele de contact - accesorii practice, dar care trebuie tratate cu grija

Chiar daca s-au obisnuit cu purtarea ochelarilor, multe persoane isi doresc o schimbare de look si mai putina dependenta de dispozitive atat de mari si de evidente. Pentru a renunta la ochelari, lentilele de contact sunt varianta cea mai simpla si la indemana, fara a implica deloc costuri mari. Lentilele de contact devin tot mai populare si in Romania, asa cum sunt de multa vreme in tarile occidentale. Tehnica a evoluat si ea, astfel incat cele mai moderne lentile de contact au devenit mai sigure pentru sanatatea ochilor si mai confortabile.

Trebuie mentionat faptul ca lentilele de contact reprezinta dispozitive medicale, in general utilizate pentru compensarea viciilor de refractie. Totusi, multe persoane folosesc si lentile de contact colorate ieftine si frumoase, din motive exclusiv estetice. Acestea nu au dioptrie, schimba practic culoarea ochilor si ofera un plus de personalitate. Astfel de lentile colorate se gasesc si pe internet, in foarte multe magazine online.

Inainte de a utiliza lentile de contact, este recomandata o documentare solida si o vizita la oftalmolog, pentru a evita orice eventuale probleme.

Ochii sunt foarte sensibili, iar la unele persoane pot aparea senzatii neplacute de la lentilele de contact, mai ales daca nu sunt urmate toate sfaturile din domeniu.

Grija trebuie sa fie maxima in momentul aplicarii si in momentul scoaterii lentilelor de contact, dar si in general cand acestea sunt purtate - sunt totusi niste corpuri straine. Este necesara o igiena perfecta, se pot folosi de asemenea si solutii pentru lentile de contact, disponibile in comert alaturi de alte accesorii utile.

Unul dintre magazinele online specializate in lentile de contact de toate tipurile este www.lensa.ro, cunoscut deja foarte bine pe internet. Pe langa lentile de contact, pe lensa.ro pot fi gasite marci celebre de ochelari de soare de cea mai buna calitate. Cei care incearca brandul Carrera de ochelari de soare vor avea parte de produse rezistente si sigure, pe langa designul foarte atractiv.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar