transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-02-2016

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, 19 iunie 2016 - inscrieri online

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, 19 iunie 2016 - inscrieri online

DHL a dat start înscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul din cele mai îndrăgite evenimente de alergare din România, care are loc în Poiana Brasov, si se află anul acesta la editia cu numărul 7. Înscrierile sunt deschise pentru concurenti pe website-ul oficial al competitiei www.maratondhl.ro. 

Echipa de organizare a evenimentului estimează o crestere organică cu 20% a participării în competitie, mai ales că si anul acesta taxele de participare se vor duce către cauza caritabilă sprijinită anul trecut. După ce datorită donatiei din 2015, în valoare de 12.000 de euro provenită din participarea a peste 1.000 de alergători a fost posibilă pregătirea si calificarea celui mai mare număr de sportivi din istoria Comitetului National Paralimpic, anul acesta banii proveniti din taxe vor sprijini prezenta lotului paralimpic la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro din luna septembrie 2016.

Taxele rămân neschimbate, iar concurentii sunt asteptati si anul acesta pe platoul de la Stâna Turistică din Poiana Brasov, care rămâne gazda evenimentului si spatiul unde se vor desfăsura operatiunile logistice ale evenimentului.

Categoriile de concurs si traseu sunt, ca si în editiile precedente: Stafeta – echipe de 6  persoane x 7 km (Stafetă masculin, feminin sau mixt),  Semimaraton –  21 Km (individual masculin si feminin, 16- 18 ani & 19 – 59 de ani) , Maraton – 42 Km  (individual – masculin si feminin, 19 – 40 de ani, respectiv 41 – 59 de ani). 

Copii sunt încurajati să participe în concurs si vor beneficia de gratuitate, fie la proba de Stafetă (14 – 18 ani) sau la Crosul Copiilor, care se desfăsoară separat de competitie, pe un traseu distinct si distante de la 250 de m până la 1.

000 de m, pe categorii de vârstă începând cu 5 ani si până la 14 ani.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe website-ul www.maratondhl.ro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar