transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2015

Miele lanseaza in Romania primul espressor din lume cu functia de detartrare automata, la fiecare utilizare

Miele lanseaza in Romania primul espressor din lume cu functia de detartrare automata, la fiecare utilizare

Miele, compania numărul unu în productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piata din România espressorul freestanding CM7500 cu functia patentată exclusiv Miele, Autodescale. Cu ajutorul acesteia, espressorul poate să detartreze automat, după fiecare utilizare. Functia creste astfel durata de viată a espressorului prin protectia împotriva depunerilor de calcar, reducându-se în acest mod si costurile de întretinere.

Espressorul CM7500 este disponibil în showroom-ul Miele din Bucuresti, dar si la partenerii din tară si face parte din noua gamă CM. Produsele din această gamă sunt concepute pentru a prepara 20 de tipuri de băuturi calde diferite, dintre care 13 sunt sortimente de cafea: Espresso, Coffee, Long Coffee, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto, Long Black, Caffe Americano, Café au Lait, Flat White, Espresso Macchiato si Cappuccino Italiano.

O altă noutate a produselor din această gamă o reprezintă capacitatea de a prepara automat si patru tipuri de ceai: ceai negru, ceai verde, ceai de plante si ceai de fructe - espressoarele aleg automat temperatura optimă de infuzie pentru fiecare tip de ceai în parte. De asemenea, o caracteristică a produselor din noua gamă Miele este si furnizarea apei calde, a laptelui cald si a spumei de lapte.

Produsele din gama CM au un design minimalist, modern, iar afisajul C Touch intuitiv vine în ajutorul utilizatorului.

„Espressoarele din gama CM sunt usor de utilizat si se integrează perfect în orice bucătărie, indiferent de mobilier, datorită designului lor minimalist, iar CM7500, vârful de gamă, este cel mai bun si util espressor pe care l-am adus în România în ultimii ani.

Ne asteptăm ca noua gamă  să fie foarte bine primită în rândul pasionatilor de cafea si de ceaiuri, având în vedere faptul că oferă produse de calitate create pentru a economisi timp si efort”, declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări, Miele România.

Espressoarele CM personalizează cafeaua, în functie de preferintele fiecărui utilizator în parte. Dispun si de o serie de alte caracteristici care vin în ajutorul pasionatilor de cafea si ceai cum ar fi OneTouch for Two pentru a prepara două sortimente de cafea în acelasi timp, la o simplă apăsare pe buton. Mai mult ele pot prepara si până la opt pahare de cafea/ceai, această functie fiind ideală pentru momentele în care aveti un număr mai mare de invitati. Pentru a prepara spuma de lapte perfectă pentru orice băutură, produsele Miele sunt dotate cu functia Cappuccinatore, în timp ce Double Shot ajută la crearea unui espresso puternic. Inedită este si functia Cup Senso care are rolul de a detecta înăltimea cestilor sau a paharelor pentru a pozitiona perfect dispersorul.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar