transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2017

Pariurile din afara sportului, rar existente in oferta agentiilor din Romania

Pariurile din afara sportului, rar existente in oferta agentiilor din Romania

In unele tari, de exemplu in Anglia sau Statele Unite ale Americii, pariurile reprezinta o modalitate uzuala de distractie pentru adulti la nivel national. Cultura pariurilor are un istoric indelungat si, desi se leaga in principal de sport, nu se refera exclusiv la acesta. Sunt de notorietate pariurile politice, dar si cele bazate pe alte evenimente de top, de exemplu cele pe rezultatele galelor de premiere precum Oscarurile.

Unele astfel de pariuri au fost importate si in Romania, de case de pariuri online si offline, insa nisa este slab reprezentata in oferta agentiilor. Chiar si pe plan politic, doar cele mai importante evenimente se regasesc - si ele doar partial - intre cotele propuse de casele de pariuri. Romanii sunt atrasi in principal de evenimentele sportive de top si mai ales de fotbal. Astfel, Liga I din Romania, dar si UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, Bundesliga, Serie A si La Liga sunt mai mereu selectate de pariori pentru biletul zilei.

Dincolo de fotbal, alte sporturi apar ocazional in prim-plan: atunci cand exista evenimente sportive internationale majore, de exemplu Jocurile Olimpice de vara sau de iarna, ori cand diversi sportivi romani ajung sa inregistreze performante cu totul speciale in unele competitii. In tenis, sunt deja cunoscute performantele Simonei Halep, dar si a altor sportivi.Pe masura ce agentiile de pariuri internationale prezente in Romania isi vor intensifica investitiile locale, este de asteptat ca tot mai multe evenimente nationale sa apara in oferta, dincolo de sport. Romanii sunt mari amatori de politica, acest lucru fiind dovedit de audientele impresionante ale televiziunilor de stiri, care dezbat in principal subiecte de aceasta natura. Tocmai de aceea, foarte multe evenimente politice s-ar putea regasi printre propunerile agentiilor de pariuri, atragand cel mai probabil numerosi jucatori.

Cu timpul, este de asteptat ca incetul cu incetul sa se treaca de la exclusiv pariuri sportive si catre alte domenii ce ii intereseaza pe romani in viata de zi cu zi. Politica are toate sansele sa bata chiar evenimente culturale precum festivaluri de muzica, film sau alte asemenea. Tinand cont de numarul mare de romani prezenti in mod activ pe internet si in special pe retelele de socializare precum Facebook, pariurile ce depasesc domeniul sportiv ar putea fi dezvoltate in special de catre agentiile de pariuri online licentiate in tara noastra de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc - o nisa in permanenta dezvoltare, extrem de accelerat.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar