transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-08-2015

Romanii platesc, in medie, 200 euro pe un bilet de avion dus-intors, in Europa

Romanii platesc, in medie, 200 euro pe un bilet de avion dus-intors, in Europa

Germania, Franța, Turcia și Spania sunt destinațiile internaționale cu cele mai multe zboruri cu plecare din România, generând, împreună, aproape o treime din totalul biletelor achiziționate de români de pe Paravion.ro. Bugetul mediu alocat pentru un bilet dus- întors în una dintre destinațiile internaționale se ridică la circa 200 euro, în timp ce un zbor intern, de linie, costă, în medie, 260 euro.

Potrivit informațiilor Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenții de turism 100% online de pe piața locală, zborurile interne generează, în continuare, cele mai mari volume de bilete achiziționate – circa 24%, la un cost mediu de 260 euro per călătorie. Majoritatea celor care călătoresc cu avionul pe teritoriul României își rezervă biletele vara, în iunie, pentru călătorii planificate în lunile iulie, decembrie și aprilie.

În ceea ce privește zborurile internaționale cu plecare din România, acestea au ca destinație Germania, cu 11% din totalul biletelor achiziționate de pe Paravion.ro, urmate de Turcia și Franta – cu 6% din totalul biletelor fiecare, Spania, respectiv Marea Britanie – cu 5% fiecare.

”Vedem cum, de la an la an, românii călătoresc tot mai mult pe rute internaționale, indiferent că se îndreaptă spre o destinație de vacanță, sau în interes de serviciu. Sunt clienți informați, cer feedback, compară întotdeauna ofertele și se uită nu neapărat la preț, cât la compania aeriană, legăturile și orele cele mai convenabile zborului.

Au un obicei de rezervare-achiziție foarte sănătos și nu fac rabat de la confortul călătoriei”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro.

Destinații precum Italia, Olanda și Austria generează circa 4% din totalul zborurilor vândute pe Paravion.ro, în timp ce Statele Unite ale Americii și Portugalia, cele mai scumpe destinații internaționale accesate din România, aduc 3%, respectiv 2% din rezervările și vânzările de bilete de avion.

În ceea ce privește bugetul mediu cheltuit pentru un zbor dus-întors cu plecare din România, cele mai convenabile destinații sunt Italia, Olanda și Austria, cu prețuri între 160 și 190 euro pentru o călătorie dus-întors.

Zborurile către Franța, Italia și Marea Britanie se situează între 240 și 250 euro. Cele mai scumpe călătorii din topul destinațiilor accesate din România sunt Statele Unite și Portugalia, cu bilete între 300 euro (România – Portugalia – retur) și 670 euro (România – SUA – retur).

Cel mai scump bilet de avion dus-întors vândut de Paravion.ro în 2014 s-a ridicat la circa 5.400 euro, a fost rezervat online și achitat prin transfer bancar, pentru itinerariul Napoli/Istanbul/Male – Male/Istanbul. În 2015, până în prezent, cea mai scumpă călătorie aleasă pe Paravion.ro a costat peste 4.000 euro, rezervată online și achitată tot prin transfer bancar, pentru itinerariul București/Dubai/Sidney/Dubai/București.

Paravion.ro  este una dintre cele mai importante agenţii de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de PayU.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar