transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-10-2015

Social Gym - primul club de fitness si aerobic non-profit din Romania

Social Gym - primul club de fitness si aerobic non-profit din Romania

Centrul de Resurse Pentru Cetatenie Activa (CRCA) anunta deschiderea primului club de fitness si aerobic non-profit din Romania. Social Gym este un proiect finantat partial din fonduri europene si este dedicat persoanelor active, interesate de un stil de viata sanatos, dar si celor dornici de implicarea sociala.

Deschis in zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou in Romania, scopul proiectului fiind acela de a forma si dezvolta o comunitate a oamenilor activi, preocupati de sport si nutritie echilibrata, dar si de a promova un comportament responsabil al membrilor sai fata de comunitate. Ceea ce deosebeste Social Gym de orice alt club de fitness si aerobic este grija si investitia in dezvoltarea persoanelor defavorizate pentru integrarea acestora pe piata muncii.

O alta miza a clubului Social Gym este aceea de a sustine economia romaneasca si sectorul intreprinderilor sociale din Romania prin promovarea in randul membrilor sai a produselor ecologice si/sau romanesti. Profitul obtinut va fi reinvestit in sustentabilitatea clubului, dar si in alte programe sociale ale Centrului de Resurse pentru Cetatenie Activa. 

Social Gym: locul in care poti dona timp

Pentru a incuraja implicarea activa in cauze sociale, clubul Social Gym ofera posibilitatea de a achita orele petrecute la Social Gym donand acelasi numar de ore la organizatia neguvernamentala, non-profit si apolitica CRCA, pe diverse proiecte sociale. De aceasta oportunitate poate beneficia orice persoana dispusa sa ofere o parte din timpul sau unei

cauze sociale a organizatiei, intr-un numar limitat de participanti, pe baza unui contract semnat in prealabil, persoanele doritoare primind un card de acces la serviciile Social Gym.

Servicii oferite de Social Gym: Fitness | Aerobic | Wellness

Social Gym este deschis in Bucuresti, in zona Timpuri Noi, pe strada Logofat Tautu, nr.

66 si pune la dispozitia membrilor sai pachete diverse de servicii (fitness, aerobic, spinning, kangoo jumps, masaj, kinetoterapie si consiliere nutritionala), personal specializat, sali de antrenament moderne, cu aparatura de ultima generatie si un spatiu dedicat evenimentelor.

In cele doua studiouri dedicate claselor de grup se pot practica Aerobic, Functional Fitness, Spinning, Dance, AeroCombat, 360 Pump, Bosu Cardio & Strength, Full Core Workout, Stretching, Mixed Plyometrics, Step Power & Dance, Pilates si Yoga.

Totodata, clubul sustine dezvoltarea personala si profesionala a membrilor comunitatii Social Gym, punand la dispozitie spatii pentru organizarea de evenimente dedicate temelor de nutritie, wellness si dezvoltare personala. Membrii comunitatii Social Gym si ai Retelei „Actionam Responsabil!” vor avea acces preferential la majoritatea evenimentelor.

Prima sala de fitness si aerobic non-profit din Romania, Social Gym, are si o oferta speciala de lansare, pretul abonamentului lunar nelimitat fitness sau aerobic)fiind redus de la 195 la 119 RON pe luna.

„Am lansat acest club de fitness si aerobic alaturi de o echipa inimoasa si ne dorim sa facem o diferenta, sa lasam ceva in urma noastra si toata munca echipei CRCA sa fie dedicata comunitatii Social Gym. Sper ca bucurestenii sa iubeasca, sa promoveze si sa se bucure de serviciile Social Gym” a declarat Rodica Lupu, presedintele Centrului de Resurse pentru Cetatenie Activa.

Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) este o asociatie nonprofit, a carei misiuni este de a promova cetatenia activa prin sprijinirea implicarii, civilismului si responsabilitatii. Scopul CRCA este promovarea si dezvoltarea cetateniei active, stimularea implicarii active a cetatenilor si organizatiilor, prin crearea de instrumente si programe care sa sprijine dezvoltarea sociala si economica durabila, inteligenta si incluziva a Romaniei.

Social Gym reprezinta un parteneriat intre structurile de economie sociala create in cadrul proiectului „SOCEC.NET – reteaua economiei sociale” (parteneri: Consiliul Judetean Ilfov, Consiliul Judetean Calarasi, Centrul de Resurse pentru Cetateni Activa, Asociatia „Laboratorul de Solidaritate” si Asociatia „Viitorul lor depinde de tine” ), respectiv proiectul „Intreprinderi sociale responsabile” (parteneri: Consiliul Judetean Ilfov si Fundatia Crestina Rhema). Proiectele sunt cofinantate din Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Proiectul este implementat alaturi de Consiliul Judetean Ilfov.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar