transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2016

Sprijina.ro a atras finantari de 90.000 euro in 6 luni de crowdfunding

Sprijina.ro a atras finantari de 90.000 euro in 6 luni de crowdfunding

În sase luni de la lansarea Sprijina.ro, cea mai nouă platformă de crowdfunding de la nivel local, românii au finantat cu peste 90.000 de euro proiectele si cauzele înscrise. Cel mai popular proiect activ pe platformă este initiat de un ONG din Baia Mare, care si-a propus să doteze Spitalul Judetean Maramures cu două echipamente medicale necesare pentru salvarea vietilor a sute de copii, reusind să obtină, până în acest moment, fonduri de peste 50.000 lei.

Cele peste 140 de proiecte înscrise in cele 6 luni de la lansare pe Sprijina.ro au atras, în total, 250.000 de vizualizări si finantări totale de peste 90.000 euro, de la peste 1.800 de persoane. Dacă în primele luni de la lansare, românii au sprijinit cauzele înscrise pe platformă cu fonduri totale de 36.000 euro, pe măsură ce proiectele au crescut ca număr, diversitate si originalitate, contributiile au crescut cu 50% în intervalul octombrie-decembrie.”Desi este încă la început, piata de crowdfunding din România are o crestere accelerată, iar Sprijina.ro este cel mai bun exemplu în acest sens, având în vedere evolutia din ultimele trei luni comparativ cu perioada august- octombrie. Finantările obtinute de proiectele înscrise pe platformă în primele sase luni arată că românii sunt tot mai deschisi la acest concept. Mai mult, evolutia înregistrată până acum arată că românii nu apelează la platformele de crowdfunding doar pentru a-si pune în practică proiectele, ci si pentru a se implica, prin contributii si promovare a cauzelor care le-au atras atentia”, declară Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Cea mai populară cauză de pe Sprijina.ro, activă din 13 noiembrie 2015, până pe 11 februarie 2016, anul acesta, este cea initiată de Fundatia Hope and Homes for Children  (HHC) Romania. ONG-ul din Baia Mare si-a propus să strângă 50.000 de lei pentru achizitionarea a două video-bronhoscoape pentru copii pentru Spitalul Judetean Maramures. Cele două echipamente medicale vor fi folosite pentru dotarea spitalului si a ambulantei pentru a salva, pe viitor, vietile a sute de copii.

”Rezultatele extraordinare ale acestui proiect demonstrează, încă o dată, importanta pregătirii si promovării corecte în obtinerea finantării. ONG-ul care a creat acest proiect a transmis un mesaj puternic, care a impresionat zeci de persoane fizice si juridice încă din prima lună si a generat donatii consistente încă de la publicarea cauzei pe platformă. Ulterior, numărul celor care au contribuit pentru acest proiect a depăsit 500 de persoane”, a explicat Remus Pakei.

Până în prezent, în două luni de la publicarea pe platformă, cauza initiată de HHC România a fost finantată în proportie de peste 100%, fiind vizualizată de mai bine de 26.000 de persoane. Proiectul continuă, însă, strângerea de fonduri, atât în mediul online,  cât si în offline.

Sprijina.ro este o platformă online care se concentrează pe descoperirea, promovarea si finantarea proiectelor exceptionale dezvoltate de români, în spiritul initiativei, altruismului si autenticitătii. Echipa si comunitatea Sprijina.ro promovează si încurajează comunicarea în comunitate, ca solutie optimă pentru înfruntarea si depăsirea unor situatii sociale, militând pentru o mentalitate degajată, liberă de prejudecăti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar