transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-05-2016

Stejarii Country Club, premiat de catre Dr. Oz in cadrul Galei Excelentei in Medicina, Inovatie si Domenii Conexe

Stejarii Country Club, premiat de catre Dr. Oz in cadrul Galei Excelentei in Medicina, Inovatie si Domenii Conexe

Dr. Oz a oferit Stejarii Country Club premiul Best Bucharest Leisure & Sport Destination, în cadrul Galei Excelentei în Medicină, Inovatie si Domenii Conexe. Gala a avut loc miercuri, 25 mai, iar în cadrul evenimentului au fost recunoscuti si premiati cei mai valorosi oameni si cele mai prestigioase companii care s-au remarcat în domeniul medicinei.

„Suntem onorati să primim acest premiu, care vine ca o recunoastere a faptului că mereu am promovat un stil de viată sănătos, în care sportul ocupă un loc central, atât în rândul adultilor, cât si al copiilor. Credem că preventia, respectarea unui program de sport riguros si păstrarea legăturii cu natura sunt câtiva pasi esentiali si usor de realizat de către oricine, pentru a se bucura de o viată sănătoasă”, a declarat Mihai Popa, Director Operational Stejarii Country Club.

Gala a reunit peste 200 de leaderi nationali si internationali ai comunitătii medicale si de business, care au obtinut rezultate remarcabile si au adus adevărate contributii în domeniul medical. Dr. Oz a acordat personal premii celor care au avut initiative cu mare impact, au dezvoltat tehnologii menite să îmbunătătească stilul de viată, antreprenorilor si profesionistilor din cadrul marilor companii din medicină.

Printre criteriile care au stat la baza oferirii premiului către Stejarii Country Club s-au numărat atât facilitătile, cât si evenimentele si actiunile organizate pentru a sustine un stil de viată sănătos.

Stejarii Country Club promovează sportul în rândul copiilor prin intermediul scolilor Sociale de Tenis, Înot, Gimnastică si Judo, ale căror cursuri se desfăsoară în Stejarii Country Club, prin intermediul concursurilor sportive si al claselor de aikido, karate kyokushin, înot, tenis, yoga, squash, kick boxing si aerobic.

De asemenea, Stejarii Country Club promovează sportul în rândul adultilor punându-le la dispozitie piscine interioare si exterioare, o sală de fitness cu peste 100 de aparate, terenuri de tenis, padel si squash, studiouri de aerobic si numeroase competitii sportive.Complexul de Agrement La Stejarii, care îsi desfăsoară activitatea sub brandul Stejarii Country Club, este un proiect implementat prin intermediul unei finantări nerambursabile acordate prin Regio - Programul Operational Regional 2007 – 2013 si co-finantat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă si promovarea turismului, domeniul major de interventie 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterii calitătii serviciilor turistice”.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar