transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2016

Tripsta: Rezervarile de pe mobil in 2015 - facute in principal de barbati, mai ales in mai si noiembrie

Tripsta: Rezervarile de pe mobil in 2015 - facute in principal de barbati, mai ales in mai si noiembrie

Rezervarile realizate de pe dispozitive mobile au continuat sa fie pe trend ascendent in 2015, majoritatea fiind realizate de catre barbati, in principal in lunile mai si noiembrie, biletele achizitionate mobil costand intre €20 si €2000, arata datele Tripsta.

Potrivit datelor, numarul de rezervari realizate de catre utilizatorii Tripsta de pe dispozitive mobile a continuat sa creasca in ritm constant in 2015, majoritatea rezervarilor mobile fiind facute in mai si noiembrie, dar si in martie, aprilie si octombrie.  

Atunci cand vine vorba de dispozitivele folosite pentru a rezerva calatorii, majoritatea calatorilor romani au folosit website-ul mobil al Tripsta (87.5%), in timp ce restul au preferat  aplicatia iOS a Tripsta (12.5%), barbatii fiind mai inclinati sa rezerve calatorii de pe mobil comparativ cu femeile.

Cele mai rezervate destinatii de pe mobil: London si Istanbul in strainatate, Iasi si Cluj pe plan local

In 2015, cea mai rezervata destinatie via mobil a fost pe ruta Bucuresti – Istanbul, pe locul doi din punct de vedere al rezervarilor mobile fiind zborurile operate pe rutele Londra-Bucuresti si Bucuresti – Londra.

In ceea ce priveste zborurile domestice, cele de la Iasi la Bucuresti au fost cel mai des rezervate de pe un dispozitiv mobil, urmate de zborurile Bucuresti – Cluj si Bucuresti – Iasi.

Preturile pentru calatoriile rezervate de pe mobil? De la €20 la peste €2.000

Pretul pentru zborurile rezervate de pe mobil a variat de la €20 in cazul celui mai ieftin la peste €2.000 pentru cel mai scump.Cel mai scump zbor rezervat prin intermediul website-ului mobil al Tripsta a fost pe ruta Phuket (Thailanda) – Bucuresti (€2.200), in timp ce zborul cel mai scump achizitionat via iOS a costat €1.030 si a fost pentru ruta Bucuresti Otopeni – Portela Lisabona.

Pe de alta parte, cea mai ieftina rezervare facuta de pe site-ul mobil a costat doar €20, pentru un zbor de la Bucuresti la aeroportul londonez Stansted. Prin intermediul aplicatiei iOS, cel mai ieftin bilet a fost cumparat pentru ruta Londra – Dublin, pentru €28.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar