transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-03-2023 4.525 lei 4.9214 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-05-2020

Trotineta electrica - solutia ieftina si rapida pentru transportul pe distante scurte si medii

Trotineta electrica - solutia ieftina si rapida pentru transportul pe distante scurte si medii

Ideea de vehicul electric castiga pe zi ce trece din ce in ce mai mult teren, in special privind avantajele reducerii poluarii care ne provoaca probleme de sanatate, ori din punctul de vedere al economisirii combustibilului.

In randurile ce urmeaza, o sa discutam putin despre trotinetele electrice si de avantajele pe care le ofera aceste jucarii in aparenta pentru foarte multe persoane. Ei bine, trotineta electrica nu este deloc o jucarie, fiind un mijloc de transport care va poate transporta fara nici un fel de problema din punctul A in punctul B, reprezentand o solutie foarte avantajoasa din mai multe puncte de vedere pentru transortul in oras, in special pentru distantele scurte si medii.

Exista modele de trotinete electrice care pot ajunge si chiar depasii viteze de 50 km/h, insa, cea mai mare parte a lor sunt limitate pentru siguranta, la 25 km/h. 

Principalele avantaje ale utilizarii trotinetelor electrice, sunt reprezentate de:

Depozitare usoara – o trotineta poate incapea cu usurinta in locuri mici si stramte, inclusiv sub biroul de la munca sau acasa intr-un mic colt din balcon, intr-o debara si asa mai departe, aceasta fiind pliabila.

Combustibil economisit – probabil acesta este motivul cel mai important pentru care oamenii prefera sa utilizeze o trotineta electrica in detrimentul masinii pentru distantele scurte, cheltuielile suplimentare pentru incarcarea bateriei, fiind aproape insesizabile comparand cu cele pentru motorina sau benzina.

Mobilitate crescuta si libertate – in cazul in care nu doriti folosirea masinii personale ori nu aveti un autoturism, cu ajutorul unei trotinete electrice nu trebuie sa mai asteptati dupa autobuz sau taxi si nu trebuie decat sa va asigurati ca aveti bateria incarcata, sa o depliati si sa porniti la drum.

Ajutor pentru mediul inconjurator - fiind un mic vehicul electric care are nevoie de o cantitate mica de energie pentru a se deplasa, sunt excluse din start arderile de motorina sau benzina in cazul in care ati conduce zi de zi masina.Costuri mici de intretinere - comparativ cu un autoturism personal, motorul electric al unei trotinete nu necesita schimburi de consumabile, astfel ca, nu trebuie decat sa respectati cateva indicatii de exploatare si totul va decurge fara nici un fel de impediment.

Mai putin zgomot pe strazi - exista studii conform carora productivitatea persoanelor este mai scazuta cu pana la 40%, atunci cand acestea sunt deranjate mereu de zgomotul de pe strada. Zgomotul produs de un astfel de vehicul electric, este unul foarte mic, aproape inexistent.

Fara nici un fel de urma de indoiala, utilizarea trotinetei electrice este foarte avantajoasa si daca ne uitam mai atent pe strazi, tot mai multi oameni aleg o astfel de solutie ca alternativa la transportul cu masina personala. Cu atat mai mult, vor exista si mai multe beneficii in momentul in care va exista o infrastructura bine pusa la punct si pentru aceste vehicule, moment in care cu siguranta numarul lor pe strazi va fi unul mult mai mare.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar