transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2014

Akcees - 2 ani de educatie antreprenoriala in Romania

Akcees - 2 ani de educatie antreprenoriala in Romania

Hotel Marshal Garden a găzduit evenimentul aniversar al Akcees, ocazie care a marcat 2 ani de când organizatia dezvoltă programe de educatie antreprenorială în România. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii în România si a adus împreună peste 150 de invitati: antreprenori si investitori cunoscuti, reprezentanti ai unora dintre cele mai importante companii din România, jurnalisti, tineri antreprenori, absolventi si membri ai comunitătii.

Seara a debutat cu un mesaj din partea lui Serban Mogos, Co-Fondator si Presedinte Akcees, care a vorbit despre motivele care au stat la baza deciziei de a porni Akcees si a se implica activ în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din România. „De ce antreprenoriat si de ce Akcees? Ei bine, pentru că antreprenoriatul are un impact pozitiv asupra dezvoltării economice. În plus, antreprenorii educati au o rată de succes mai mare asa că am decis să completăm educatia traditională cu programe speciale dedicate tinerilor pasionati de antreprenoriat! Nu în ultimul rând, pentru că ne dorim să lăsăm ceva în urmă si să ne aducem modesta contributie la dezvoltarea tinerilor”, a spus el.

Gazda evenimentului a fost Irina Scarlat, Co-Fondator si Vice-Presedinte Executiv Akcees, care a prezentat întregul eveniment si a vorbit invitatilor despre rezultatele înregistrate până în prezent, dar si despre planurile de viitor ale organizatiei. Însufletiti de dorinta de a contribui la dezvoltarea de noi generatii de tineri antreprenori pentru România, echipa Akcees a gândit proiectele organizatiei astfel încăt să ofere tinerilor tot ceea ce au nevoie pentru a dezvolta propriile afaceri: o retea de conexiuni relevante (Idea Exchange), cunostinte si abilităti variante care nu se formează pe băncile scolii (Workshop Sessions), expeientă profesională de calitate (Career Leader), modele si exemple concrete (Revista Akcees), precum si cunostintele necesare pentru a transforma o idee într-o afacere de succes (scoala de antreprenoriat Start Me Up).

La doi ani de la înfiintare rezultatele organizatiei vorbesc de la sine: astăzi, comunitatea Akcees numără peste 5500 de membri, iar cele 5 proiecte implementate au însemnat 85 de zile de evenimente organizate în 9 orase din România, evenimente care au adus 126 de invitati de exceptie în fata celor peste 2300 de absolventi selectati din mai bine de 5000 de aplicatii. Aceste lucruri nu au trecut neobservate, iar Akcees a devenit în scurt timp de la lansare una dintre cele mai vizibile organizatii la nivel national, înregistrând în cei doi ani de activitate peste 1800 de aparitii în presa din România.Cele mai mari realizări ale Akcees nu se leagă însă de cifre, ci de povestile de succes ale absolventilor săi. În cadrul evenimentului aniversar, cinci dintre acestia au venit în fata audientei pentru a-si împărtăsi propriile povesti. Astfel, Cătălina Sofan (Fondator Spokes), Sebastian Mărăloiu (Fondator Blushr), Diana David (Fondator Accesorii Alese), Vlad Dinescu si Lucian Dobrotă (Fondatori Washescu si câstigători ai celei de a doua editii a scolii de antreprenoriat Start Me Up) au vorbit despre decizia lor de a-si asculta chemarea pasiunii si de a porni la drum pe cont propriu, despre satisfactiile si provocările antreprenoriatului, dar si despre modul în care participarea la proiectele Akcees i-a format ca antreprenori si i-au ajutat să meargă mai departe.

Dezvoltarea frumoasă a Akcees se datorează în mare măsură sustinerii neconditionate primite din partea unor oameni deosebiti care au au avut încredere încă de la bun început în viziunea organizatiei. Pentru a recunoaste contributia deosebită a acestora, echipa Akcees a oferit patru premii speciale pentru implicarea activă si sustinerea dezvoltării ecosistemului antreprenorial românesc si a împărtăsit audientei povestile frumoase din spatele acestor premii.

Astfel, BRD Groupe Societe Generale (reprezentat prin doamna Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane), TechHub Bucharest (reprezentat prin Daniel Dragomir, CEO si Co-Fondator), How to Web (reprezentat prin Bogdan Iordache, CEO si Co-Fondator) si Claudiu Vrînceanu (Redactor sef Wall-Street.ro) au primit în cadrul evenimentului aniversar Akcees distinctii onorifice si premii din partea partenerilor DeSilva si Hotel Marshal Garden.

Povestea Akcees continuă si în 2014, an în care echipa Akcees va continua să organizeze noi editii ale proiectelor deja consacrate si va lansa o serie de initiative promitătoare. Astfel, în luna septembrie tinerii vor organiza pentru prima dată la Bucuresti Startup Pirates, program adresat startup-urilor în tehnologie care vor să îsi valideze conceptele de business, să dezvolte si să testeze propriile produse cu piată. În plus, elevii de liceu vor avea ocazia să îsi descopere pasiunile si potentialul antreprenorial participând la Akcees Discover, program de training online care va fi lansat în toamnă. Planurile echipei Akcees nu se opresc aici, iar tinerii îsi propun ca Start Me Up să devină un program international si să transforme revista Akcees într-o publicatie de referintă pentru comunitatea antreprenorilor din România.

Rezultatele organizatiei se datorează eforturilor neobosite depuse în mod consecvent de o echipă de tineri voluntari, pasionati de antreprenoriat si determinati să facă lucrurile să se întâmple. Acestia au urcat pe scenă la finalul evenimentului, iar seara s-a încheiat în lacrimi si ropote de aplauze pentru tinerii care au reusit în doi ani de zile să contribuie semnificativ la dezvoltarea altor tineri si să construiască o organizatie care astăzi este un punct de referintă atunci când vorbim despre antreprenoriat în România!

Evenimentul aniversar al Akcees a fost organizat cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii în România, BRD Groupe Societe Generale, Okapi Studio, Hotel Marshal Garden, Domeniile Sâmburesti, Aqua Carpatica, Macarons Madame Lucie, De Silva, Ritter Sport, Corny Big, Haribo, Neuhaus Chocolatier, Simona Machiaj Profesional, Cosite împletite, Accesorii Alese si Cofetăria Ana Pan Decebal.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar